FORMULA 1

F1: Ο CEO της Ferrari επιβεβαίωσε την συνάντηση με Χάμιλτον

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, looks to the Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, flanked by his teammate Valtteri Bottas of Finland, right, during the end season driver's picture at the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, right, looks to the Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, flanked by his teammate Valtteri Bottas of Finland, right, during the end season driver's picture at the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο CEO της Ferrari, Λουίς Καμιλέρι, επιβεβαίωσε ότι υπήρξε συνάντηση του Λιούις Χάμιλτον με τον πρόεδρο της Scuderia, Τζον Έλκαν, σπεύδοντας όμως να υποβαθμίσει το γεγονός.

Μπορεί ακόμα να μην έχει μπει το 2020, όμως όλοι στον κόσμο της Formula 1 ασχολούνται με το τι θα συμβεί στο τέλος του. Το όνομα του Λιούς Χάμιλτον βρίσκεται στην κορυφή της επικαιρότητας και όχι άδικα, αφού είτε η παραμονή του στην Mercedes είτε η μετακόμισή του στην Ferrari μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Ειδικά το σενάριο που θέλει τον Βρετανό να μετακομίζει στην Ιταλία είναι αυτό που έχει προκαλέσει και όχι άδικα, την περισσότερη κουβέντα.

Μέχρι στιγμής έχουν κυκλοφορήσει πολλά σενάρια που θέλουν τον Χάμιλτον να έχει συναντηθεί ήδη με τον πρόεδρο της Scuderia, Τζον Έλκαν. Ο Λουίς Καμιλέρι έσπευσε να επιβεβαιώσει ότι οι δύο άνδρες έχουν συναντηθεί, αλλά έσπευσε να υποβαθμίσει το γεγονός.

Ο CEO της Ferrari, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με εκπροσώπους του Τύπου, τόνισε: "Η συνάντησής τους έγινε στο πλαίσιο κοινωνικής εκδήλωσης. Έχουν κάποιους κοινούς φίλους". Αμέσως μετά φρόντισε να υπενθυμίσει ότι η Ferrari έχει συμβόλαιο Λεκλέρκ, ενώ εκείνο του Φέτελ ολοκληρώνεται το 2020.

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Λιούις ειδικότερα, αλλά και άλλοι οδηγοί θέλουν να έρθουν σε εμάς, αλλά θα ήταν πρόωρο να αποφασίσουμε κάτι σήμερα" δήλωσε ο Καμιλέρι.

Φυσικά, τα όσα συνέβησαν αποτελούν κεντρικό θέμα ακόμα και στην επίσημη σελίδα της F1.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ