FORMULA 1

F1: Μπότας και Λεκλέρ εξετάζονται για το εάν παραβίασαν το πρωτόκολλο για τον κορονοϊό

Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland speaks during a news conference at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Thursday, July 9, 2020. Styrian Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (Bryn Lennon/Pool via AP)
Mercedes driver Valtteri Bottas of Finland speaks during a news conference at the Red Bull Ring racetrack in Spielberg, Austria, Thursday, July 9, 2020. Styrian Formula One Grand Prix will be held on Sunday. (Bryn Lennon/Pool via AP) AP

Οι Μπότας και Λεκλέρ βρέθηκαν στα σπίτια τους στο Μονακό τις προηγούμενες ημέρες κάτι που απαγορεύεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο της Formula 1 με τη FIA να εξετάζει την υπόθεση.

Ιδιαίτερα αυστηρό είναι το υγειονομικό πρωτόκολλο που έφτιαξαν οι άνθρωποι της FIA για να αρχίσει η χρονιά στην Formula 1 και από ότι φαίνεται ο Βαλτέρι Μπότας και ο Σαρλ Λεκλέρ το παραβίασαν. Τι ακριβώς έκαναν οι δύο οδηγοί;

Σύμφωνα με το πρωτόκολλο κατά του κορονοϊού οι οδηγοί απαγορεύεται να φύγουν σε αγωνιστική εβδομάδα και να έρθουν σε επαφή με άλλους ανθρώπους εκτός από τα μέλη των ομάδων τους.

Αμφότεροι, βρέθηκαν στο Μονακό στις αρχές αυτή της εβδομάδας. "Όντως βρέθηκα στο σπίτι μου. Από την άλλη όμως έκανα δύο τεστ πριν επιστρέψω εδώ. Σε δύο ημέρες έκανα δύο τεστ τα οποία βγήκαν αρνητικά προφανώς" είπε σε σχετική ερώτηση από τους δημοσιογράφους ο Βαλτέρι Μπότας.

Το πιθανότερο είναι τόσο οι δύο οδηγοί όσο και οι ομάδες τους να τη γλιτώσουν με μία παρατήρηση. Βέβαια, η Ferrari έχει δεχτεί ήδη μία γιατί ο Φέτελ συνομίλησε με τους Κρίστιαν Χόρνερ και Χέλμουτ Μάρκο της Red Bull χωρίς να φορά μάσκα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ