FORMULA 1

F1: Μένει μόνο η ανακοίνωση για το γάμο του Φέτελ με την Aston Martin

F1: Μένει μόνο η ανακοίνωση για το γάμο του Φέτελ με την Aston Martin
@CALLO ALBANESE

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Aston Martin για να μετακομίσει σε αυτήν από το 2021. Ο λόγος που δεν έχει ανακοινωθεί η συμφωνία των δύο πλευρών.

Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχει βρει όπως όλα δείχνουν ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος μετά την άκομψη συμπεριφορά της Ferrari προς το πρόσωπό του βγήκε στην αγορά και έψαχνε να βρει ένα πρότζεκτ που θα του έδινε ξανά κίνητρο.

Τελικά, αυτό του το έδωσε η Aston Martin η οποία θα επιστρέψει στην Formula 1 από το 2021 στη θέση της Racing Point.

Οι δύο πλευρές είχαν επαφές εδώ και δύο μήνες. Μάλιστα, από την αρχή υπήρξε ταύτιση στο οικονομικό κομμάτι και έτσι πέρασαν στο παρασύνθημα που ήταν οι λεπτομέρειες της συμφωνίας. Βλέπετε, η Aston Martin δεν ήθελε απλά έναν ακόμα οδηγό στη διάθεσή της.

Ήθελε κάποιο που θα μπορούσε να αποτελέσει το πρόσωπο της μεγάλης επιστροφής της στην Formula 1. Αυτό θα είναι ο Σεμπάστιαν Φέτελ ο οποίος συμφώνησε, με το ανάλογο οικονομικό αντάλλαγμα, να έχει το συγκεκριμένο ρόλο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία η Aston Martin σκόπευε να ανακοινώσει τη συμφωνία αυτή την εβδομάδα, όμως τελικά αυτό δεν θα συμβεί. Ο λόγος είναι το κρούσμα κορονοϊού του Σέρχιο Πέρεζ. Οι άνθρωποι της ομάδας σέβονται την κατάσταση την οποία περνά ο Μεξικανός και για αυτό το λόγο δεν θέλησαν να ανακοινώσουν την συμφωνία τους με τον Σεμπάστιαν Φέτελ, ο οποίος θα πάρει και τη θέση του.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ