FORMULA 1

F1: Δήλωση του Χάμιλτον φούντωσε τα σενάρια για την Ferrari

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain celebrates on the podium after wining the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain celebrates on the podium after wining the Emirates Formula One Grand Prix, at the Yas Marina racetrack in Abu Dhabi, United Arab Emirates, Sunday, Dec.1, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Λιούις Χάμιλτον δέχτηκε ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του και τα σενάρια που τον θέλουν να έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ferrari και οι απαντήσεις του άναψαν φωτιές.

Η χρονιά στην Formula 1 ολοκληρώθηκε στο Άμπου Ντάμπι, όμως ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει να δουλεύουν για την επόμενη ή και για την μεθεπόμενη. Τι εννοούμε με αυτό; Το 2021 αναμένεται να είναι καθοριστικό για την επόμενη ημέρα της F1.

Τα σενάρια είναι ήδη πολλά με ένα από αυτά να θέλει την Mercedes να αποχωρεί.

Τότε ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Χάμιλτον μαζί της και ήδη πολλά ακούγονται για το μέλλον του Βρετανού. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το GP του Άμπου Ντάμπι ο έξι φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ρωτήθηκε σχετικά και οι απαντήσεις του άναψαν φωτιές.

Αρχικά, σε ερώτηση που έγινε για το μέλλον του απάντησε: "Μου αρέσει εδώ που βρίσκομαι οπότε δεν θα είναι μία εύκολη και γρήγορη απόφαση να φύγω και να κάνω κάτι άλλο. Οπότε δεν είναι μόνο έξυπνο, αλλά και σοφό το να κάτσω και να σκεφτώ τι θέλω να κάνω στο τελευταίο κομμάτι της καριέρας μου".

Στη συνέχεια δέχτηκε ερώτηση για το εάν έχει συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ferrari με τον Βρετανό να τονίζουμε: “Ότι γίνεται πίσω από τις κλειστές πόρτες είναι πάντοτε ιδιωτικό με όποιον και εάν συναντιέσαι".

Έπειτα τόνισε: "Για πολλά χρόνια ποτέ δεν σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο. Βαδίζουμε σε έναν δρόμο εδώ και αρκετό καιρό και συνεχίζουμε να το κάνουμε. Φυσικά θέλω να συνεχίσω να παίρνω νίκες. Δεν μπορώ να σας πω τι θα γίνει στο μέλλον".

Αξίζει να επισημάνουμε ότι το αφεντικό της Ferrari, Ματία Μπινότο, πριν από δύο ημέρες είχε τονίσει με νόημα: "Γνωρίζοντας ότι θα είναι διαθέσιμος το καλοκαίρι του 2021 μας κάνει χαρούμενους, αλλά ειλικρινά είναι νωρίς για αυτό".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ