FORMULA 1

F1 2019: Τα χρώματα της Alfa Romeo

F1 2019: Τα χρώματα της Alfa Romeo

Η ιταλική φίρμα εμφάνισε τα χρώματα του -ιδιαίτερα καινοτομικού, σχεδιαστικά- πρώτου μονοθεσίου της σύγχρονης εποχής της στη F1.

Στο σημερινό ξεκίνημα των χειμερινών δοκιμών της Formula 1, στην πίστα της Βαρκελώνης, η Alfa Romeo παρουσίασε τα χρώματα του μονοθεσίου που είχε αποκαλύψει την προηγούμενη εβδομάδα στο Φιοράνο.

Η ιταλική φίρμα, που επανήλθε στη Formula 1 μετονομάζοντας στις αρχές του έτους τη Sauber σε Alfa Romeo Racing, είχε κάνει την Πέμπτη τα πρώτα αναγνωριστικά χιλιόμετρα του μονοθεσίου C38 στην ιδιωτική πίστα δοκιμών της Ferrari, με τον Κίμι Ράικονεν, και με χρωματισμό δοκιμών.

Σήμερα, ωστόσο, παρουσίασε το μονοθέσιο με το κλασσικό κόκκινο και λευκό χρώμα της Alfa Romeo, πριν ο Φινλανδός αστέρας της ομάδας ξεκινήσει μπει στην πίστα του Μονμελό μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της Formula 1. Ο έτερος οδηγός της ομάδας, Αντόνιο Τζιοβινάτσι, θα πάρει την πρώτη του αίσθηση από την C38 αύριο, Τρίτη (19/2).

F1 2019: Τα χρώματα της Alfa Romeo

Από την πρώτη του εμφάνιση, στο Φιοράνο, το νέο μονοθέσιο -που έχει σχεδιαστεί στο εργοστάσιο της Sauber στο Χίνβιλ της Ελβετίας- εντυπωσίασε με τη μορφή του ρύγχους του και με την ιδιαίτερα καινοτομική εμπρός πτέρυγά του - στο πλαίσιο της μεγάλης φετινής αλλαγής των κανονισμών που διέπουν την εμπρός και πίσω πτέρυγα με σκοπό τη μείωση της παραγώμενης άντωσης των μονοθεσίων.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ