Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Νίκι Λάουντα

Ο Νίκι Λάουντα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταμόσχευση πνεύμονα. Παραμένει για νοσηλεία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ένα απλό κρύωμα νόμιζε πως είχε ο Νίκι Λάουντα, όμως παραλίγο να χάσει τη ζωή του. Ο 69χρονος Αυστριακός θρύλος της Formula 1 υποτίμησε μία έντονη δυσφορία που αισθανόταν κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών του στην Ιμπίθα. 

Όταν τα πράγματα έγιναν χειρότερα αποφάσισε να πάρει το προσωπικό του αεροπλάνο και να επιστρέψει στη Βιέννη.

Εκεί μπήκε κατευθείαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας και μετά από ένα ένα 24ώρο μεταφέρθηκε σε κανονικό δωμάτιο του νοσοκομείου. Σύντομα όμως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε και οι γιατροί αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε μεταμόσχευση πνεύμονα.

"Ο Νίκι Λάουντα αναρρώνει μετά από πετυχημένη μεταμόσχευση την οποία πραγματοποίησε ο Βάλτερ Κλεπέτκο, επικεφαλής του τμήματος της θωρακικής χειρουργικής, με τον Κόνραντ Χετζνέκερ. Η οικογένεια ζητά από τον κόσμο να σεβαστεί τις ιδιωτικές της στιγμές και δεν θα κάνει άλλες δηλώσεις" αναφέρει η λυτή ανακοίνωση του νοσοκομείο της Βιέννης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι την 1η Αυγούστου συμπληρώθηκαν 42 χρόνια από το ατύχημα που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή του Νίκι Λάουντα. Θυμηθείτε την απίστευτη ιστορία πίσω από εκείνο το ατύχημα όπως την είχε καταγράψει η Γιώτα Κουνάλη.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.