Ελπιδοφόρα δημοσιεύματα για Schumacher

Ο άτυχος Michael Schumacher μπορεί να μεταφερθεί σε ειδικό κέντρο αντιμετώπισης εγκεφαλικών τραυμάτων στις ΗΠΑ.

Έχουν περάσει σχεδόν τέσσερα χρόνια από την άτυχη στιγμή του Michael Schumacher, που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ έκανε σκι στο χειμερινό τουριστικό θέρετρο της Μεριμπέλ, στις Γαλλικές Άλπεις. Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, αφού έδωσε μεγάλη μάχη και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο κεφάλι, μεταφέρθηκε στο σπίτι του στην Ελβετία, ένα τμήμα του οποίου έχει έκτοτε μετατραπεί σε υπερσύγχρονο κέντρο υγείας.

Από τον Σεπτέμβριο του 2014 που βρίσκεται εκεί, δεν έχει διαρρεύσει καμία αξιόπιστη πληροφορία σχετικά με την κατάσταση της υγείας του και την πορεία της αποθεραπείας του. Εκτιμάται πως έχει επαφή με το περιβάλλον, κάποιου είδους επικοινωνία αλλά πως δεν μπορεί να περπατήσει. Η οικογένεια Schumacher προσπαθεί αν κρατήσει το δράμα της μακριά από τα πρωτοσέλιδα και έχει έως τώρα κερδίσει όποια δικαστική κόντρα με σκανδαλοθηρικά έντυπα ή ηλεκτρονικά μέσα δημοσίευσαν αβάσιμες ιστορίες.

Τώρα έχουμε σειρά δημοσιευμάτων, με εφαλτήριο τη σουηδική εφημερίδα Expressen και το γερμανικό περιοδικό Bravo. Αυτά μοιράστηκαν πρώτα το ενδεχόμενο μεταφοράς του θρύλου της Formula 1 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και συγκεκριμένα ένα ειδικό κέντρο αντιμετώπισης εγκεφαλικών τραυμάτων, στο Τέξας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο άνθρωπος που αποτελεί ενδεχομένως τη νέα ελπίδα του Schumi, είναι ο Δόκτωρ Mark Meeks. Μάλιστα η Expressen φιλοξενεί και δηλώσεις του: "Έχουμε μεγάλη εμπειρία με ασθενείς που έχουν υποστεί τέτοιου είδους τραυματισμούς. Νομίζω πως δεν υπάρχει κλινική στην Ευρώπη που να χειρίζεται όσες περιπτώσεις χειριζόμαστε εμείς". Μεταφέρουμε τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη, καθώς από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013 έως σήμερα, έχουν γραφτεί πολλά και συνήθως αναληθή, για τον άτυχο Schumi.

Photo Credits: AP/Shizuo Kambayashi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Διάσημα κορίτσια φωτογραφίζονται στην τουαλέτα. Γιατί όχι;

Πλένουμε προσεκτικά τα χέρια μας κι εξετάζουμε το πιο παρεξηγημένο trend στο Instagram.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24