Έξαλλος με τη FIA ο Grosjean

Έξαλλος με τη FIA ο Grosjean

Ο οδηγός της Haas F1, Romain Grosjean, θεωρεί πως δεν έπρεπε να ξεκινήσουν καν οι κατατακτήριες δοκιμές του ιταλικού Grand Prix.

Την ώρα που γράφονται τούτα τα λόγια, έχει συμπληρωθεί μία και πλέον ώρα αναμονής σχετικά με τις κατατακτήριες δοκιμές του ιταλικού Grand Prix. Αυτές ξεκίνησαν κανονικά παρά την έντονη βροχόπτωση της Μόντσα και διακόπηκαν μερικά λεπτά, όταν ο Romain Grosjean έχασε τον έλεγχο της Haas VF-17 και κατέληξε στις μπαριέρες.

Εξέλιξη που ήρθε λίγο μετά το team radio που παραπονιόταν πως οι συνθήκες ήταν υπερβολικά δύσκολες και πως έπρεπε να διακοπεί η μάχη της pole position. Εύλογα το πρώτο team radio μετά το ατύχημα ανέφερε το κλασικό "σας τα έλεγα". Ο Γάλλος, που έχει και ρόλο διευθυντή του GPDA, του συνδέσμου δηλαδή των οδηγών, ήταν αρκετά εκνευρισμένος.

 

"Θα προσπαθήσω να παραμείνω ήρεμος και να μη πω κάτι που ίσως μετανιώσω. Όμως δεν έπρεπε να αρχίσουν οι κατατακτήριες. Από τον γύρο εξόδου από το pit lane παραπονέθηκα πως ήταν υπερβολικά επικίνδυνα. Δεν μπορούσα να δω που πήγαινα και δεν ήμουν ο μόνος. Προφανώς, το γεγονός πως έχασα τον έλεγχο στην ευθεία αποδεικνύει πως τα μονοθέσια αυτά δεν μπορούν να κινηθούν με τόσο νερό. Υπήρχε υπερβολικό νερό. Είμαι απογοητευμένος που οι κατατακτήριες ξεκίνησαν υπό αυτές τις συνθήκες. Και δεν μπορείς να πάρεις το πόδι από το γκάζι, αν κάποιος είναι πίσω σου στην ευθεία, θα πέσει πάνω σου. Δεν μπορεί να δει τι υπάρχει μπροστά. Έπρεπε να περιμένουμε", είπε ο Grosjean στο NBC.

 

Photo credits: Haas F1 Team

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΙ WILLIAMS ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ 1-2

GP Ιταλίας (FP3): Η καταιγίδα περιόρισε τη δράση

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

8 ακραίες θεραπείες για τη φαλάκρα

Δεν μπορείς να φανταστείς τι κάνουν μερικοί άνθρωποι για να μη χάσουν τα μαλλιά τους.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24