FORMULA 1

Έκλεστοουν: "Ο Φέτελ θα ήθελε να πάει στη Mercedes"

Former Formula One boss Bernie Ecclestone, right, talks with Ferrari driver Sebastian Vettel, of Germany, before the third free practice session for the Formula One Brazil Grand Prix at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo)
Former Formula One boss Bernie Ecclestone, right, talks with Ferrari driver Sebastian Vettel, of Germany, before the third free practice session for the Formula One Brazil Grand Prix at the Interlagos race track in Sao Paulo, Brazil, Saturday, Nov. 16, 2019. (AP Photo/Silvia Izquierdo) AP

Ο Μπέρνι Έκλεστοουν συμβούλευσε τον Σεμπάστιαν Φέτελ να πάρει ένα διάλειμμα, ωστόσο υποστήριξε ότι θα ήθελε να πάει στη Mercedes και να βρεθεί στην ίδια ομάδα με τον Λιούις Χάμιλτον.

Στην εκτίμηση ότι ο Σεμπάστιαν Φέτελ θα ήθελε να πάει στη Mercedes και να κάνει δίδυμο με τον Λιούις Χάμιλτον προχώρησε ο Μπέρνι Έκλεστοουν.

Το πρώην αφεντικό της F1, ωστόσο, συμβούλευσε τον 32χρονο Γερμανό πιλότο - δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του μετά το τέλος της φετινής σεζόν - να πάρει ένα διάλειμμα.

"Μίλησα πολύ με τον Σεμπάστιαν και νομίζω ότι θα έπρεπε να πάρει ένα διάλειμμα. Θα είναι καλύτερο να επιστρέψει το 2022. Πιστεύω ότι θα ήθελε να είναι με τον Λουίς (Χάμιλτον) στη Mercedes", υποστήριξε ο Μπέρνι Έκλεστοουν ενώ στη συνέχεια μίλησε για τον Λουίς Χάμιλτον:

"Δεν βλέπω να πηγαίνει πουθενά. Εάν ο Λιούις αφήσει τη Mercedes, θ' αφήσει γενικά τη Formula 1. Μια αλλαγή για τη Ferrari, για παράδειγμα, δεν θα είχε νόημα", υποστήριξε ο 89χρονος Βρετανός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: AP Photo/Silvia Izquierdo

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ