FORMULA 1

Είναι νωρίς για επαφές Hamilton & Mercedes

Είναι νωρίς για επαφές Hamilton & Mercedes

Οι δύο πλευρές θα αρχίσουν να συζητούν για νέο συμβόλαιο συνεργασίας μετά το τέλος του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Μπορεί στη Ferrari να βιάστηκαν ανακοινώνοντας πριν από το Grand Prix Βελγίου τις επεκτάσεις των συμβολαίων των δύο οδηγών τους, ωστόσο στη Mercedes δεν έχουν αντίστοιχα άγχη. Όλα δείχνουν πως ο Valtteri Bottas θα ανανεώσει τη μονοετή συμφωνία του με τα ασημί βέλη ενώ ο Lewis Hamilton δεσμεύεται με το υπάρχον συμβόλαιο μέχρι και το τέλος του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2018.

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής έχει υπονοήσει πως δεν θέλει να αλλάξει στρατόπεδο και πως θέλει νέο, πολυετές συμβόλαιο με τη γερμανική ομάδα. Ενώ η πλευρά της Mercedes φέρεται να θέλει να συνεχίσει την επιτυχημένη συνεργασία, ο επικεφαλής αγωνιστικών δραστηριοτήτων, Toto Wolff, τόνισε πως οι συζητήσεις για το μέλλον πρέπει να περιμένουν.

Είναι νωρίς για επαφές Hamilton & Mercedes

"Oι σχέσεις μας είναι πολύ καλές και νομίζω και οι δύο πλευρές νιώθουν εκτίμηση η μία για την άλλη. Όμως αυτό είναι ένα θέμα που δεν θέλουμε να μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια των υπολειπόμενων αγώνων της σεζόν. Θα είναι πολύ έντονο το δεύτερο μισό της και όταν περάσουμε την καρό σημαία της ολοκλήρωσής της, θα αρχίσουμε τις συζητήσεις μας", είπε ο Wolff στο motorsport.com.

Όλα αυτά ενώ από το 2019 θα είναι διαθέσιμος ο Daniel Ricciardo ενώ από το 2010 ο Max Verstappen. Και αμφότεροι οι οδηγοί της Red Bull Racing, απασχολούν τους άλλους "μεγάλους".

Photo Credits: Mercedes F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ