FORMULA 1

Έφυγε για Ινδιανάπολη ο Alonso

Sochi Autodrom, Sochi, Russia. 
Friday 28 April 2017.
Fernando Alonso, McLaren, in his cockpit.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _R3I4722
Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Friday 28 April 2017. Fernando Alonso, McLaren, in his cockpit. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _R3I4722 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Το μυαλό του Alonso βρίσκεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού καθώς στις 28 Μαΐου θα κάνει το ντεμπούτο του στον θρυλικό αγώνα IndyCar.

Μπορεί να έχουν περάσει μόνο… ώρες από το Grand Prix Ισπανίας, ωστόσο ο Fernando Alonso βρίσκεται ήδη εν πτήσει με προορισμό τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής!

Στις 28 Μαΐου θα κάνει το ντεμπούτο του στον θρυλικό αγώνα IndyCar, τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης και από εδώ και πέρα στο μυαλό του βρίσκεται μόνο αυτή η μεγάλη πρόκληση!

Φεύγοντας από την πίστα του Μονμελό, ο οδηγός της McLaren πήγε στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και από εκεί ξεκίνησε το ταξίδι προς τη άλλη πλευρά του Ατλαντικού όπου σήμερα (!) αρχίζουν οι ελεύθερες δοκιμές για το Indy500!

Ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1, κυνηγάει το «τριπλό στέμμα», το οποίο αφορά τη νίκη στο Grand Prix F1 του Μονακό, στα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης αλλά και τον 24ωρο αγώνα του Μαν. Έτσι, δεδομένου του χαμηλού επιπέδου δυναμικότητας που έχει φέτος ο συνδυασμός McLaren-Honda, ξεκίνησε το κυνήγι του ονείρου.

Μέχρι τώρα έχει κάνει μόνο μία ημέρα δοκιμών στο θρυλικό οβάλ σιρκουί, με περισσότερα από δύο εκατομμύρια ανθρώπους να παρακολουθούν on line τις προσπάθειές του.

Τη θέση του στον αγώνα του πριγκιπάτου θα πάρει ο μέχρι πέρυσι teammate του, Jenson Button.

PHOTO CREDITS: mclaren media centre



TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ