FORMULA 1

Δοκιμές και με LMP1 για Alonso

Δοκιμές και με LMP1 για Alonso

Οι πειραματισμοί για τον δύο φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 αναμένεται να συνεχιστούν με γεύση από Μαν.

Τι κι αν ακόμα οδηγεί για λογαριασμό της McLaren-Honda (σ.σ. η συνεργασία με τους Ιάπωνες ολοκληρώνεται μετά το τέλος της σεζόν). Ο Fernando Alonso συνεχίζει να τα κάνει όλα με τον δικό του τρόπο, έτσι ως αποχαιρετιστήριο δώρο στους Ιάπωνες, συζητάει με τους "αιώνιους αντιπάλους" της Toyota!

Ο 36χρονος αναμένεται να λάβει μέρος στις δοκιμές του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Αντοχής (WEC) που θα πραγματοποιηθούν στην πίστα του Σακχίρ στο Μπαχρέιν. Θα το κάνει όμως με την Toyota, έχει μάλιστα ήδη βρεθεί στις εγκαταστάσεις της στην Κολωνία, όπου του πήραν μέτρα για αγωνιστικό κάθισμα στο πρωτότυπο TS050 Hybrid!


TOYOTA GAZOO  Racing. 
Le Mans 24 Hours Race, 12th to 18th June 2017
Circuit de la Sarthe, Le Mans, France.
TOYOTA GAZOO Racing. Le Mans 24 Hours Race, 12th to 18th June 2017 Circuit de la Sarthe, Le Mans, France. TOYOTA GAZOO RACING

Η επίσημη πρώτη του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 με το πρωτότυπο με το οποίο η ιαπωνική εταιρεία τρέχει στον 24ωρο αγώνα του Μαν, αναμένεται να είναι στις 19 Νοεμβρίου. Και ήδη συνδέεται με συμμετοχή του Ισπανού στον θρυλικό αγώνα.

Άλλωστε το Triple Crown, δηλαδή η νίκη στο F1 Grand Prix του Μονακό, τα 500 Μίλια της Ινδιανάπολης και τις 24h Le Mans, είναι γνωστό πως αποτελεί στόχο του. Είναι κάτι που μόνο ο Graham Hill έχει πετύχει. Ο Alonso έχει ήδη δύο νίκες στο Πριγκιπάτο, έκανε ντεμπούτο στο Indy500 και διεκδικούσε ακόμα και τη νίκη προτού προδοθεί από τον κινητήρα της Honda, ενώ έχει υποσχεθεί πως θα επιστρέψει εκεί για να προσπαθήσει ξανά.

Φαίνεται λοιπόν πως θα παίξει σε ένα ακόμα ταμπλό, εφόσον πάντα επιβεβαιωθεί και η αναμενόμενη πολυετής δέσμευση της Toyota στο WEC.

Κεντρική photo: mclarenmediacentre.com

Photo μεσα: toyota-motorsport-photos.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ