FORMULA 1

Δηλώνει πίστη και θαυμασμό στη Mercedes o Hamilton

Δηλώνει πίστη και θαυμασμό στη Mercedes o Hamilton

Με τα καλύτερα λόγια μιλάει για τη γερμανική ομάδα ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1.

Τι κι αν τον έχουν "στείλει" πολλάκις στο αντίπαλο στρατόπεδο της Ferrari, τι κι αν έχουν γράψει πως ετοιμάζει πρόωρη συνταξιοδότηση. Ο Lewis Hamilton παραμένει στη Formula 1 και όπως θα διαβάσετε σε συνέντευξή του που φιλοξενείται στο planetf1.com, θα παραμείνει και στη Mercedes AMG Petronas.

Ο Βρετανός παραδέχθηκε το θαυμασμό του για τις Williams και Ferrari αλλά η εικόνα που παρουσίασε για όσα ζει ως οδηγός των ασημί βελών, δεν αφήνει περιθώρια για άλλα σενάρια στη φετινή silly season.

"Αν πήγαινα σε μία άλλη ομάδα, θα έπρεπε να προσπαθούσα να πάρω ότι έχουμε εδώ και να το εφαρμόσω κάπου αλλού. Όμως θέλω να κάνω κάτι τέτοιο; Χρειάζεται να το κάνω; Φυσικά κοιτώ ομάδες που θαύμαζα πάντα, κοιτώ τη Williams και ξέρω πως θα ήταν υπέροχο μία ημέρα να οδηγούσα για αυτή την ομάδα και να τη βοηθούσα να επιστρέψει στην κορυφή, όμως δεν έχω μαγικό ραβδί. Δεν ξέρω πόσο θα έπαιρνε κάτι τέτοιο ή αν είναι γενικά εφικτό. Απλά θαυμάζω τον Frank και την ομάδα του για την ιστορία της. Όσο για τη McLaren, ήμουν χρόνια σε αυτή την ομάδα και μαζί είχαμε σπουδαίες, σπουδαίες εμπειρίες. Δεν υπάρχει κάποια άλλη ομάδα πλην και της Ferrari που θα με ενδιέφερε.

Großer Preis von Aserbaidschan 2017, Freitag - Wolfgang Wilhelm
Großer Preis von Aserbaidschan 2017, Freitag - Wolfgang Wilhelm DAIMLER AG

Όμως αυτή τη στιγμή μου αρέσει πολύ εδώ που είμαι, αγαπώ τους ανθρώπους για τους οποίους δουλεύω και με τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι αλλά και όσα αντιπροσωπεύει αυτή τη εταιρεία. Είμαι χαρούμενος εδώ που είμαι. Όταν ήρθα σε αυτή την ομάδα, δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα φτάναμε τόσο ψηλά. Αλλά και ασχέτως αποτελεσμάτων, δεν περίμενα πως θα υπήρχε τέτοιο περιβάλλον. Δεν θα μπορούσα να ονειρευτώ καλύτερες συνθήκες και είμαι σίγουρος πως καμία άλλη ομάδα δεν έχει τέτοιο περιβάλλον. Καμία άλλη ομάδα στο σπορ δεν προσέχει τους οδηγούς της όσο η Mercedes. Είναι λοιπόν πολύ δύσκολο να γυρίσεις την πλάτη σου σε αυτό και το αφήσεις πίσω. Αν εγκατέλειπα το πλοίο, είμαι σίγουρος πως τότε θα σταματούσα από τη Formula 1", είπε ο 32χρονος.

Ο Hamilton μετακόμισε το 2013 στη Mercedes, σε μία κίνηση που τότε αμφισβητήθηκε έντονα καθώς ακόμα η γερμανική ομάδα υστερούσε της McLaren. Όμως με αυτή κατέκτησε έως τώρα 36 νίκες και δύο παγκόσμιους τίτλους. Διεκδικεί και τον φετινό ενώ έχει συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Photo credtis: Mercedes F1 Team

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ