FORMULA 1

Δεν υπάρχει θέμα Verstappen-Ferrari

Δεν υπάρχει θέμα Verstappen-Ferrari

Κόντρα στη φημολογία των τελευταίων ημερών, τόσο η πλευρά της Red Bull όσο και του Verstappen, διαψεύδουν το σενάριο μετακίνησης του Max

Είναι γεγονός πως ο Max Verstappen είναι περιζήτητος αφού με τις έως τώρα εμφανίσεις του στο μαγικό κόσμο της Formula 1, έχει αποδείξει πως διαθέτει σπάνιο ταλέντο. Όμως όσο κι αν τα σενάρια που διαβάζουμε τον τελευταίο καιρό τον στέλνουν στο Μαρανέλο, ο 19χρονος πολύ δύσκολα θα φύγει από τη Red Bull Racing το 2018. Ή αν δεχθούμε τα λόγια του επικεφαλής της αυστριακής ομάδας, Christian Horner, δεν πρόκειται να φύγει.

"Δεν υπάρχει κανένα θέμα, ούτε υπήρξε οποιαδήποτε στιγμή. Δεν έχουμε κανένα λόγο να πιστεύουμε πως η πλευρά του Max έχει επαφές με τη Ferrari. Έχουμε ξεκάθαρη συμφωνία, ξέρουμε ποιο θα είναι το οδηγικό μας δίδυμο για το 2018 και πάνω σε αυτό δουλεύουμε και κάνουμε το πλάνο μας. Οτιδήποτε άλλο, είναι μόνο φήμες", είπε ο Horner στο Motorsport.com.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν οι δηλώσεις και του Jos Verstappen, του μπαμπά του ταλαντούχου οδηγού που λίγο-πολύ κινεί τα νήματα εκτός πίστας. "Θα είμαστε στη Red Bull Racing και το 2018", είπε ο βετεράνος οδηγός στο Sky Sports F1.

Όλα αυτά έχουν προκύψει από τον εύλογο εκνευρισμό του Verstappen από τις φετινές ατυχίες. Κι αυτό διότι έχει εγκαταλείψει πέντε φορές, στους τελευταίους επτά αγώνες. Όμως υπάρχει και μία ακόμα παράμετρος στο όλο θέμα κι αυτή αφορά στις ισορροπίες στη Ferrari. Διότι φαντάζει δύσκολο να δεχθεί ο Sebastian Vettel μία τέτοια… εσωτερική απειλή.

Photo Credits: redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ