Δεν ενδιαφέρει τη Hyundai η F1

Η Hyundai θεωρεί χάσιμο πόρων στην εμπλοκή την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της κορεάτικης μάρκας, Albert Biermann.

Μετά την αποκάλυψη πως υπάρχει προσπάθεια στρατολόγησης μελών ομάδων της Formula 1 από ένα νέο οργανισμό, όλοι ψάχνουν τρόπους να βάλουν… ονοματεπώνυμο σε ενδεχόμενους νέους παίκτες. Όμως ανάμεσα σε αυτούς, δεν πρόκειται να δούμε τη Hyundai Motor.

Τουλάχιστον αυτό υποστήριξε ο ισχυρός άνδρας της κορεάτικης μάρκας, Albert Biermann, σε δηλώσεις που φιλοξενούνται στο planetf1.com:

"Η εμπλοκή στην Formula 1 είναι σα να βάζεις φωτιά στα λεφτά σου και να τα καις. Και υπάρχουν πιο ενδιαφέροντες τρόποι για να ξοδεύεις λεφτά".

Η Hyundai συμμετέχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, όντας μάλιστα ιδιαίτερα ανταγωνιστική φέτος. Κι εκτός αυτού, εμπλέκεται και στο πρωτάθλημα Touring Car Racing.

"Είναι καθοριστικό για εμάς να έχουμε σύνδεση με ένα αγωνιστικό περιβάλλον έντονων μαχών και συγκινήσεων. Γι’ αυτό ξεκινήσαμε το Project του TCR. Εξελίσσεται σε μία παγκόσμια αγωνιστική πλατφόρμα κι αυτό ακριβώς χρειαζόμαστε", είπε ο Biermann.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

O Profesor αποκαλύπτει γιατί επιστρέφει το Casa De Papel

Το τελευταίο τρέιλερ της τρίτης σεζόν δίνει το μεγάλο στοιχείο που περιμέναμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.