FORMULA 1

Δεν αλλάζουν οι ταύροι

Δεν αλλάζουν οι ταύροι

Ο ιδιοκτήτης της Red Bull Racing, Dietrich Mateschitz,δεν φοβάται μήπως χάσει κάποιον από τους Daniel Ricciardo και Max Verstappen.

Η "Silly Season" έχει ήδη αρχίσει, ήδη ακούγονται πολλά ενόψει παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 του 2018 και ουδείς μπορεί να αποκλείσει αλλαγές στρατοπέδων. Άλλωστε τόσο στη Ferrari όσο και στη Mercedes AMG Petronas, όλα τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στο τέλος της σεζόν που διανύουμε κι ακόμα δεν γίνεται λόγος για ανανεώσεις.

Αν μία από τις τέσσερις θέσεις στην κορυφή φαίνεται πως μπορεί να αλλάξει κάτοχο, είναι αυτή του Kimi Raikkonen που στο τέλος του 2017 θα είναι αισίως 38 ετών.

Πολλά ονόματα ακούγονται ως πιθανοί αντικαταστάτες τους κι ένα από αυτά είναι του Daniel Ricciardo. Ωστόσο ο ιδιοκτήτης της Red Bull, Dietrich Mateschitz, μάλλον ξέρει κάτι περισσότερο σχετικά με… ενδεχόμενη διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα να δηλώνει με σιγουριά πως οι Daniel Ricciardo και Max Verstappen θα οδηγούν για την ομάδα του και το 2018.

"Που να πάνε; Δεν θα υπάρχουν ελεύθερες θέσεις, ούτε στη Mercedes, ούτε στη Ferrari", είπε ο Αυστριακός στην εφημερίδα Salzburger Nachtrichten.

O 72χρονος αναφέρθηκε και στο αγωνιστικό κομμάτι. Η Red Bull Racing πήγε στην Ισπανία για τον πέμπτο αγώνα της χρονιάς με πολλές αναβαθμίσεις στην RB13 και παρότι ο Ricciardo ανέβηκε για πρώτη φορά φέτος στο βάθρο, η διαφορά του από τον νικητή Lewis Hamilton ήταν στα 75 δευτερόλεπτα. Θεωρεί ο Mateschitz πως αυτή δεν είναι η πραγματική απόσταση της ομάδας του από την κορυφή.

"Όχι, δεν είμαστε τόσο πίσω αλλά πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Πρέπει όμως να έχουμε υπομονή προτού βρεθούμε πιο κοντά στις Mercedes και Ferrari", είπε το αφεντικό των RBR και STR.

Photo credits: Redbullcontentpool.com

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ