FORMULA 1

Δε θα μειωθεί η διάρκεια των GP

Albert Park, Melbourne, Australia.
Sunday 26 March 2017.
World Copyright: Andy Hone/LAT Images
ref: Digital Image _ONY2411
Albert Park, Melbourne, Australia. Sunday 26 March 2017. World Copyright: Andy Hone/LAT Images ref: Digital Image _ONY2411 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

O Ross Brawn και η Liberty δεν υποστηρίζουν την πρόταση να μειωθεί η διάρκεια των Grand Prix. Τι δήλωσε για αυτό ο διευθυντής του σπορ.

Με το που άλλαξε χέρια η Formula 1, ακούγονται πάρα πολλές αλλαγές για το βραχυπρόθεσμο και μακροπρόθεσμο μέλλον του σπορ. Άλλες φαντάζουν θετικές, άλλες όχι και κατά την προσωπική μας άποψη στη δεύτερη κατηγορία φαντάζει αυτή της μείωσης της διάρκειας των Grand Prix. Ευτυχώς όλα δείχνουν πως αυτή η ιδέα δεν έχει βρει υποστηρικτές στη Liberty Media.

Οι νέοι ιδιοκτήτες του σπορ έχουν ήδη κάνει πολλές αλλαγές στον τρόπο επικοινωνίας και προβολής της Formula 1, που κατά γενική ομολογία χαρακτηρίζονται άκρως θετικές. Παράλληλα, έχουν τοποθετήσει ανθρώπους κλειδιά σε θέσεις ουσίας, όπως τον Ross Brawn που μετά από πολυετή θητεία σε διευθυντικές θέσεις σε Benetton, Ferrari, Honda και Mercedes, τώρα έχει αναλάβει αγωνιστικός διευθυντής του σπορ.

«Μου αρέσει η αγωνιστική κληρονομιά του σπορ. Η κληρονομιά αυτή αφορά μεγάλους δεν διάρκεια αγώνες. Νομίζω η διάρκειας μίας ώρας και 40-45 λεπτών είναι ιδανική και παραδοσιακά αυτή έχουμε. Κάποιοι λένε ‘ας μειώσουμε τη διάρκεια των αγώνων, η προσοχή του κοινού δεν κρατάει τόσο στις μέρες μας’. Όμως χάρη στη μοντέρνα τεχνολογία, μπορείς να προσφέρεις το κατάλληλο πακέτο ώστε το κοινό να θέλει να παρακολουθήσει ολόκληρους τους αγώνες. Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το προϊόν όσο γίνεται πιο διασκεδαστικό για το κοινό», είπε ο Brawn στο planetf1.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ