MOTORSPORTS

Αυτό είναι το Grid της Formula 1 για το 2019

Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, center, leads coming out of the grid during the start of the Belgian Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps, Belgium, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Mercedes driver Lewis Hamilton of Britain, center, leads coming out of the grid during the start of the Belgian Formula One Grand Prix in Spa-Francorchamps, Belgium, Sunday, Aug. 27, 2017. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά η εικόνα του Grid της νέας περιόδου της Formula 1 αφού μόλις τέσσερις θέσεις παραμένουν κενές.

Μετά και την ανακοίνωση της επιστροφής του Κβίατ στην Toro Rosso μειώνονται οι κενές θέσεις για τη νέα σεζόν στη Formula 1. Για την ακρίβεια μόλις τέσσερις έχουν απομείνει κενές με βασικότερο ερωτηματικό αυτό της Williams.

Είναι η μοναδική ομάδα που έχει δύο θέσεις οδηγών ανοικτές και δεν αποκλείεται ο ένας από αυτούς να είναι ο Οκόν, αφού όπως δήλωσε και ο ίδιος η Williams αποτελεί τη μοναδική του ελπίδα να παραμείνει στη F1.

Την ίδια ώρα από μία θέση είναι κενή σε Force India και Toro Rosso. Στην πρώτη περιμένουμε να δούμε ποιος θα είναι στο πλευρό του Στρολ αφού ο πατέρας του αγόρασε τη ομάδα, ενώ για την Toro Rosso έχουν ακουστεί πολλά ονόματα όπως αυτό του Πασκάλ Βερλέιν.

Αντίθετα, ήδη γνωρίζουμε τα δίδυμα που θα έχουν οι Mercedes, Ferrari, Red Bull Racing, McLaren, Renault, Haas και Sauber.

Αναλυτικά πως έχει αυτή τη στιγμή το grid

Ομάδες Οδηγοί
Mercedes Λιούις Χάμιλτον Βαλτέρι Μπότας
Ferrari Σεμπάστιαν Φέτελl Σαρλς Λεκλέρκ
Red Bull Racing Μαξ Φερστάπεν Πιερ Γκασλι
Force India Λανς Στρολ -
McLaren Κάρλος Σάινθ Λάντο Νόρις
Williams - -
Renault Ντάνιελ Ρικιάρντο Νίκο Χούλκενμπεργκ
Toro Rosso Ντάνιλ Κβίατ -
Haas Ρομέν Γκροζάν Κέβιν Μάγκνουσεν
Sauber Κίμι Ράικονεν Αντόνιο Τζιοβινάτζι
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ