Άσχημη πτώση για τον Χάμιλτον και τους μηχανικούς του

Ο Λιούις Χάμιλτον πήδηξε προς το μέρος των μηχανικών του για να πανηγυρίσει τη νίκη του στη Βραζιλία μόνο που το κιγκλίδωμα που τους χώριζε υποχώρησε με αποτέλεσμα κάποιοι εξ αυτών, ανάμεσα τους και ο Βρετανός, να βρεθούν στο έδαφος (VIDEO)

Μία άτυχη στιγμή είχαν ο Λιούις Χάμιλτον και οι μηχανικοί του κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη τους στη Βραζιλία η οποία τους εξασφάλισε και τον τίτλο στους κατασκευαστές. Ο Βρετανός όπως συνηθίζει πήδηξε πάνω στους μηχανικούς του μόνο που αυτή τη φορά τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα περίμενε.

Το κιγκλίδωμα το οποίο του χώριζε υποχώρησε με αποτέλεσμα ο Βρετανός και 3-4 ακόμα άτομα να πέσουν στο έδαφος ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος.

Εκείνο που έπαιξε σημαντικό ρόλο ήταν πως τα άτομα που βρίσκονταν πιο πίσω κατάφεραν να κρατήσουν την ισορροπία τους και έτσι δεν βρέθηκαν πολλοί στο έδαφος. Το πλάνο καταγράφηκε από την κάμερα που βρίσκονταν στο μονοθέσιο του Φερστάπεν.

Δείτε το σχετικό βίντεο

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

HIGHLIGHTS

equalizer