FORMULA 1

Arrivabene: "Οδήγησαν σαν πρωταθλητές!"

Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, right, stands near his team principal Maurizio Arrivabene during the third practice session for the Chinese Formula One Grand Prix at Shanghai International Circuit in Shanghai, China, Saturday, April 16, 2016. (AP Photo)
Ferrari driver Sebastian Vettel of Germany, right, stands near his team principal Maurizio Arrivabene during the third practice session for the Chinese Formula One Grand Prix at Shanghai International Circuit in Shanghai, China, Saturday, April 16, 2016. (AP Photo) AP

Ο Maurizio Arrivabene εκθείασε και τους δύο οδηγούς της Scuderia Ferrari για την απόδοσή τους στο Μονακό

Με τα καλύτερα λόγια για το οδηγικό δίδυμο της ομάδας του μίλησε μετά το Grand Prix του Μονακό ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Maurizio Arrivabene. Εύλογο βέβαια, μιας και η ιταλική ομάδα έκανε το 1-2 στις κατατακτήριες δοκιμές αλλά και στον αγώνα στους στενούς δρόμους του πριγκιπάτου. Μάλιστα ήταν η πρώτη επιτυχία της στην Κυανή Ακτή μετά από 16 χρόνια.

"Αμφότεροι οι οδηγοί μας απέδωσαν σαν πρωταθλητές! Εκκινώντας από την pole position o Kimi είχε τα ηνία μέχρι το πρώτο του pit stop που έγινε στον γύρο που είχαμε προγραμματίσει. Ο Seb έμεινε μερικούς γύρους ακόμα έξω για να εξασφαλίσει πως θα κρατηθεί μπροστά από τον Ricciardo. Οι χρόνοι του με τα ultra soft ελαστικά ήταν εντυπωσιακοί, πράγμα που επιβεβαιώνει την ποιότητα του προϊόντος της Pirelli. Το σημαντικότερο ήταν η σκληρή δουλειά που έκαναν όλα τα μέλη της ομάδας μας στην πίστα και αυτό το 1-2 ήταν επιβράβευση για αυτή", είπε ο Arrivabene.

Όλα αυτά εν μέσω κριτικής καθώς δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν πως η Ferrari ουσιαστικά καθόρισε ποιος οδηγός της θα έπαιρνε τη νίκη βάσει της διαφορετικής στρατηγικής που επέλεξε.

Πάντως αυτή η εμφάνιση του Raikkonen και η πρώτη του pole position μετά από 129 αγώνες, σίγουρα ισχυροποίησαν τη θέση του στο Μαρανέλο, καθώς είχε δεχθεί κριτική από τον πρόεδρο της Ferrari, Sergio Marchionne.

Photo credits: AP Photo

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ