FORMULA 1

Αρνητικό ρεκόρ για McLaren

Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain.
Sunday 14 May 2017.
Stoffel Vandoorne, McLaren MCL32 Honda.
Photo: Dom Romney/McLaren
ref: Digital Image GT2R0276
Circuit de Catalunya, Barcelona, Spain. Sunday 14 May 2017. Stoffel Vandoorne, McLaren MCL32 Honda. Photo: Dom Romney/McLaren ref: Digital Image GT2R0276 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

H βρετανική ομάδα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν στην ιστορία της.

Όταν πριν από δύο σεζόν τέτοια εποχή μετρούσαμε βαθμούς και τσεκάραμε… τεφτέρια, φαινόταν αδιανόητο πως μία ιστορική ομάδα όπως η McLaren είχε φτάσει σε τόσο κακό αγωνιστικά επίπεδο. Να όμως που φέτος, όχι απλά δεν έχουμε καν βαθμούς να μετρήσουμε αλλά πλέον έχουμε και επίσημα να κάνουμε με το χειρότερο ξεκίνημα της βρετανικής ομάδας στην ιστορία της!

Είναι η πρώτη φορά που έχουν περάσει οι πρώτοι έξι αγώνες μίας σεζόν χωρίς να έχει κερδίσει ούτε ένα βαθμό! Το 2015 ήταν ο Jenson Button αυτός που τερματίζοντας όγδοος στον αγώνα του Πριγκιπάτου είχε βάλει φρένο στην κατηφόρα.

Πράγμα που δεν κατάφερε φέτος παρότι τόσο αυτός όσο και ο teammate του Stoffel Vandoorne, είχαν προκριθεί στο Q3 των κατατακτήριων δοκιμών επιδεικνύοντας πως η MCL32 μπορούσε στο Μονακό να κάνει ότι δεν είχε καταφέρει σε πίστες που φανέρωναν όλες τις αδυναμίες των υβριδικών μηχανών της Honda.

Όμως ο Button εγκατέλειψε μετά τη σύγκρουση με τον Pascal Wehrlein ενώ ο Vandoorne κατέληξε στις μπαριέρες. Έτσι η McLaren παρέμεινε στο μηδέν και παράλληλα ουραγός της βαθμολογίας κατασκευαστών στη Formula 1.

Photo Credits: McLaren Media Centre

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ