Απορούν στη McLaren

H εμφάνιση στη δεύτερη ημέρα δοκιμών του Μπαχρέιν αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη.

Όπως τόσο καιρό από το στρατόπεδο της McLaren-Honda επικοινωνείται πως συχνά δεν γνωρίζουν τις αιτίες των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν με την υβριδική μηχανή, έτσι τώρα παραδέχονται πως δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τι έγινε… σωστά, στη δεύτερη ημέρα του τεστ στο Σακχίρ.

Παρότι η πρώτη ημέρα στις δοκιμές εξέλιξης να θύμιζε λίγο πολύ τον εφιάλτη του αγωνιστικού τριημέρου στο Μπαχρέιν, ξαφνικά όλα άλλαξαν. Η MCL32 ήταν πιο γρήγορη του αναμενομένου και το σημαντικότερο, απόλαυσε παροιμιώδη αξιοπιστία καθώς ο τέταρτος σε χρόνους Stoffel Vandoorne, συμπλήρωσε 81 γύρους χωρίς προβλήματα! Ενδεικτικά θα σας πούμε πως ο αγώνας της Κυριακής ήταν 57 γύρων. Ο Βέλγος δεν εκκίνησε καν ενώ ο Fernando Alono αποσύρθηκε μετά από 54 περάσματα.

Τι άλλαξε λοιπόν ξαφνικά σήμερα; Η ειλικρίνεια του αγωνιστικού διευθυντή της ιστορικής βρετανικής ομάδας, Eric Boullier, ήταν αφοπλιστική.

"Αν ξέραμε τι… αυτό είναι το πρόβλημα, δεν ξέρουμε! Όλα σήμερα λειτούργησαν τέλεια. Μάλιστα πιέσαμε κιόλας την τύχη μας, αλλάζοντας ρυθμίσεις και προσπαθώντας να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία να κυνηγήσουμε περισσότερο τα όριο. Κι όλα δούλευαν κανονικά. Σήμερα ήταν μία κανονική ημέρα δοκιμών για εμάς, όπου δοκιμάσαμε όλα όσα θέλαμε", είπε ο Γάλλος.

Ενδεικτικά ήταν και τα λόγια του Vandoorne: "Νομίζω πως είναι η πρώτη ημέρα που δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα. Σήμερα κάναμε πολλή δουλειά στον τομέα του set up, που θα έπρεπε να έχει γίνει στις δοκιμές εξέλιξης της Βαρκελώνης"!

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Αν ασχολείσαι με το Airbnb, το Syncbnb θα το λατρέψεις

Μια ελληνική startup φιλοδοξεί να γίνει το κορυφαίο εργαλείο του κόσμου για την βραχυπρόθεσμη μίσθωση.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΠΛΟΥΣΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ

Αφήνει ισχυρή παρακαταθήκη ο Θόδωρος Βασιλάκης

Ο Δημήτρης Μπαλής γράφει για τον ιδρυτή της Aegean, Θεόδωρο Βασιλάκη, ο οποίος απεβίωσε την Πέμπτη (17/05) σε ηλικία 78 ετών.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24