FORMULA 1

Αποκάλυψη της Haas VF-19

Αποκάλυψη της Haas VF-19

Αλλαγή χρωματισμού στον τέταρτο χρόνο της ομάδας, και πρώτη εικόνα από τις νέες πτέρυγες της Haas VF-19. Δείτε το πρώτο μονοθέσιο της F1 για το 2019.

Η Haas παρουσίασε διαδικτυακά σήμερα τη VF-19, το νέο της μονοθέσιο για το φετινό πρωτάθλημα της Formula 1, με το χρωματισμό του νέου της χορηγού που παραπέμπει στις JPS Lotus της δεκαετίας του ‘70.

Τη νέα Haas, που θα χρησιμοποιεί και αυτή τις μονάδες ισχύος της Ferrari, θα ακολουθήσουν το προσεχές δεκαήμερο οι παρουσιάσεις όλων των νέων μονοθεσίων της φετινής F1, ενόψει των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που θα διεξαχθούν στις 18-21 Φεβρουαρίου και στις 26 Φεβρουαρίου - 1 Μαρτίου στην πίστα της Βαρκελώνης. Η χρονιά θα ξεκινήσει με το GP Αυστραλίας στις 17 Μαρτίου.

Αποκάλυψη της Haas VF-19

Ο βασικός χορηγός της Haas (που είχε επιχειρήσει, χωρίς αποτέλεσμα, να αγοράσει τη Force India) μετονόμασε την ομάδα σε Rich Energy Haas F1, και παράλληλα με τη διαδικτυακή παρουσίαση του νέου αυτοκινήτου, έγινε και μια εκδήλωση παρουσίασης του χορηγού στο Λονδίνο με τη χρήση του περσινού μονοθεσίου.

Η ομάδα του Αμερικανού Τζιν Χάας πέτυχε το καλύτερο αποτέλεσμα της τριετούς ιστορίας της στη F1 το 2018, κατακτώντας την 5η θέση στο πρωτάθλημα κατασκευαστών. «Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να προοδεύουμε ως ομάδα, και η φετινή χρονιά δεν είναι διαφορετική. Ενώ το 2018 έφερε την καλύτερη χρονιά μας μέχρι σήμερα, ορισμένες στιγμές έδειξε ξεκάθαρα ότι υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε ως ομάδα» είπε ο διευθυντής της ομάδας, Γκάνθερ Στάινερ.

Αποκάλυψη της Haas VF-19

Προς αυτή την κατεύθυνση θα βοηθήσει η σημαντικά αναβαθμισμένη VF-19, η οποία έχει νέες εμπρός και πίσω πτέρυγες, βάσει των νέων κανονισμών που προβλέπουν λιγότερο σύνθετες πτέρυγες, πλατύτερες και λίγο ψηλότερες. «Ελπίζουμε ότι αυτές οι αλλαγές του 2019 θα βοηθήσουν τον αγωνιστικό συναγωνισμό στην πίστα και, το σημαντικότερο, θα μας δώσουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστούμε ακόμα περισσότερο σε κάθε γκραν πρι», είπε ο Τζιν Χάας.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ