FORMULA 1

Απογοητευμένος ο Alonso

Sochi Autodrom, Sochi, Russia. 
Friday 28 April 2017.
Fernando Alonso, McLaren.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _O3I8158
Sochi Autodrom, Sochi, Russia. Friday 28 April 2017. Fernando Alonso, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I8158 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Μετά από τέσσερα Grand Prix φέτος, o Fernando Alonso αγνοεί τι πάει να πει καρό σημαία.

Aπό το κακό στο χειρότερο φαίνεται πως πάνε τα πράγματα για τη Honda, άρα για τη McLaren και φυσικά τον Fernando Alonso. Μετά τις εγκαταλείψεις στους τρεις πρώτους αγώνες της σεζόν σε Αυστραλία, Κίνα και Μπαχρέιν, στη Ρωσία ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν κατάφερε να εκκινήσει τον αγώνα!

Η MCL32 ακινητοποιήθηκε στην άκρη της αγωνιστική διαδρομής, κατά τη διάρκεια του γύρου σχηματισμού ενόψει της εκκίνησης! Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις από το στρατόπεδο της ιστορικής βρετανικής ομάδας, το πρόβλημα ήταν στο σύστημα ERS της υβριδικής μηχανής της Honda.

"Τέταρτος αγώνας, τέταρτη φορά που δεν τερματίσαμε. Είναι κάτι που σε εκνευρίζει. Αυτή τη φορά δεν καταφέραμε ούτε να παραταχθούμε στην εκκίνηση για να λάβουμε μέρος στον αγώνα. Είναι λυπηρό. Όμως δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να προετοιμαστούμε για το επόμενο Grand Prix και να ελπίζουμε πως εκεί θα τα πάμε καλύτερα", είπε ο 35χρονος στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Sports.

H ΜcLaren ακόμα δεν έχει καταφέρει να βαθμολογηθεί, με τον Stoffel Vandoorne να μετράει έως τώρα δύο τερματισμούς, όντας 13ος στην πρεμιέρα της Μελβούρνης και 14ος στο Σότσι.

Photo Credits: McLaren Media Centre.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ