FORMULA 1

Αποφασισμένος για τη νίκη ο Vettel

GP CANADA F1/2017 
© FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE)
GP CANADA F1/2017 © FOTO STUDIO COLOMBO PER FERRARI MEDIA (© COPYRIGHT FREE) © FERRARI MEDIA

Παρά την ήττα στις κατατακτήριες δοκιμές του Μοντρεάλ, ο Sebastian Vettel θεωρεί πως η Ferrari είναι γρήγορη στον Καναδά.

Οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix του Μοντρεάλ που αποτελεί τον έβδομο γύρο του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1, ανήκαν στον Lewis Hamilton. Όπως συμβαίνει και στη μάχη του τίτλου, αντίπαλο δέος για τον Βρετανό αποτέλεσε ο Sebastian Vettel. Και παρότι ο Γερμανός δεν κατάφερε να κινηθεί το ίδιο γρήγορα την κρίσιμη στιγμή, αισιοδοξεί πως θα το κάνει στον αγώνα.

Μιλώντας μετά το πέρας των κατατακτήριων, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής που στις πρώτες προσπάθειες υστερούσε κατά 0.004 δευτερόλεπτα, εξήγησε γιατί πίεσε τόσο.

"Νομίζω πως έχουμε την ταχύτητα να πάρουμε τη νίκη. Δεν ήμουν ικανοποιημένος με την τελευταία μου προσπάθεια στις κατατακτήριες. Πίεσα υπερβολικά. Διότι ήξερα πως έπρεπε να βελτιώσω την επίδοση μου, έστω και κατά 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Περιμέναμε πως οι Mercedes θα είναι γρήγορες, ειδικά στον τελευταίο τομέα της πίστας.

Ο Lewis έκανε καλύτερη δουλειά σήμερα και έναν πολύ γρήγορο γύρο. Πίστευα πως μπορούσα να βελτιώσω την επίδοσή μου αλλά έχασε λίγο μπαίνοντας στη στροφή 2, μετά έχασα δύο δέκατα στην έξοδό της και ήξερα πως έπρεπε να καλύψω το χαμένο έδαφος. Γι’ αυτό και πίεσα χρόνο. Όμως το μονοθέσιό μας απέδιδε πολύ καλά, είμαι ικανοποιημένος και νομίζω πως θα τα πάμε καλά στον αγώνα", είπε ο 29χρονος στη μεικτή ζώνη.

Οι δυο τους μοιράζονται την πρώτη σειρά της εκκίνησης, με τον οδηγό της Ferrari να έχει βαθμολογικό προβάδισμα της τάξης των 25 πόντων.

Photo Credits: Ferrari Media Site.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ