FORMULA 1

Ανατροπή δεδομένων για Renault - Αλόνσο, σφήνα των Γάλλων για τον Μπότας

Fernando Alonso (ESP)  
TOYOTA GAZOO  Racing. 
Le Mans 24 Hours Race, 11th to 17th June 2018
Circuit de la Sarthe, Le Mans, France.
Fernando Alonso (ESP) TOYOTA GAZOO Racing. Le Mans 24 Hours Race, 11th to 17th June 2018 Circuit de la Sarthe, Le Mans, France. TOYOTA GAZOO RACING

Μόνο σίγουρη δεν μπορεί να θεωρείται η επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στη Renault, καθώς γερμανικά media αναφέρουν πως οι Γάλλοι ξεκίνησαν συζητήσεις με τον Βαλτέρι Μπότας για το 2021.

Η φημολογούμενη επιστροφή του Φερνάντο Αλόνσο στη Formula 1 , δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Αν και είναι πολλοί εκείνοι που θεωρούν ότι η Renault θέλει τον Ισπανό πρώην πρωταθλητή για το 2021, το αφεντικό της ομάδας, ο Σιρίλ Αμπιντεμπούλ έχει ξεκινήσει σύμφωνα με το γερμανικό Motorsport-Total επαφές με τον ατζέντη του Βαλτέρι Μπότας ο οποίος δεν έχει λάβει ακόμη προσφορά επέκτασης της συνεργασίας του με τη Mercedes.

Η Ferrari έκλεισε τις θέσεις της με τους Σαρλ Λεκλέρκ - Κάρλος Σάινθ, η McLaren θα πορευθεί με τους Ντάνιελ Ρικάρντο - Λάντο Νόρις, η Red Bull θα προχωρήσει εκτός απροόπτου με τον Άλεξ Άλμπον στο πλευρό του Μαξ Φερστάπεν, ενώ η Renault αναζητά τον οδηγό που θα μπει στο πλευρό του Εστεμπάν Οκόν ο οποίος έχει συμβόλαιο και για την επόμενη περίοδο με ελάχιστες πιθανότητες να μεταπηδήσει στη Mercedes μιας και θεωρείται πνευματικό παιδί του αφεντικού της ομάδας, Τότο Βολφ.

Σε περίπτωση που η Renault προχωρήσει τις διαπραγματεύσεις με τον Μπότας και δώσει τα χέρια με τον Φινλανδό, τότε ο Αλόνσο θα παραμείνει εκτός πρωταθλήματος.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ