FORMULA 1

Άλλο ένα "βέλος" προς τη Honda

Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. 
Sunday 16 April 2017.
Eric Boullier, Racing Director, McLaren.
Photo: Steven Tee/McLaren
ref: Digital Image _O3I7293
Bahrain International Circuit, Sakhir, Bahrain. Sunday 16 April 2017. Eric Boullier, Racing Director, McLaren. Photo: Steven Tee/McLaren ref: Digital Image _O3I7293 LAT IMAGES EMAIL: [email protected]

Μετά τη νέα αποτυχία στον Καναδά εναντίον των Ιαπώνων καταφέρθηκε ο Eric Boullier. Το Grand Prix συμπύκνωσε σε τρεις μέρες όλα όσα συμβαίνουν στη McLaren-Honda τα τελευταία τρία χρόνια.

Το Grand Prix του Καναδά συμπύκνωσε σε τρεις μέρες όλα όσα συμβαίνουν στη McLaren-Honda τα τελευταία τρία, επίπονα χρόνια. Μετά τα τεχνικά προβλήματα της Παρασκευής, την ημέρα του αγώνα ο Fernando Alonso έδωσε μία ακόμα σπουδαία παράσταση αλλά ενώ ήταν αγκαλιά με τον παρθενικό βαθμό της βρετανικής ομάδας για το 2018, προδόθηκε για μία ακόμα φορά από την ιαπωνική υβριδική μηχανή. Και με τις σχέσεις των δύο πλευρών καιρό τώρα τεταμένες, η εξέλιξη αυτή έφερε μεγάλο εκνευρισμό.

Ήταν χαρακτηριστική η αντίδραση του αγωνιστικού διευθυντή της ιστορικής ομάδας, Eric Boullier, που τόνισε τόσο την απόδοση του δύο φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, όσο και την αξία που θα είχε αυτός ο φαινομενικά ασήμαντος αλλά στην πραγματικότητα πολύτιμος βαθμός.

«Για πρώτη φορά φέτος, ήμασταν στη 10 θέση και σε μικρή απόσταση από την καρό σημαία. Τολμούσαμε λοιπόν να ελπίζουμε. Κι ας ήταν κάτι φαινομενικά μικρό: ένας μόλις βαθμός για τον Fernando που είχε οδηγήσει εξαιρετικά όλο το απόγευμα, όπως άλλωστε κάθε αγωνιστικό απόγευμα τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

Μετά από τότες εντάσεις και στεναχώριες, για εμάς ένας βαθμός θα φαινόταν σα νίκη για εμάς. Και μετά, ήρθε άλλη μία τραγική εγκατάλειψη. Είναι δύσκολο να βρεις τις κατάλληλες λέξεις για να εκφραστεί η απογοήτευσή μας, τα νεύρα μας και ναι, η θλίψη μας. Άρα θα πω μόνο το εξής. Ότι συμβαίνει, απλά δεν είναι αρκετό», είπε εκνευρισμένος ο Boullier.

Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε, αυτό για το οποίο εδώ στο Sport24.gr σάς λέμε από τον Μάρτιο, δηλαδή το πρόωρο, άδοξο και επεισοδιακό φινάλε της συνεργασίας της McLaren με τη Honda, είναι πιο κοντά από ποτέ.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ