FORMULA 1

Αλλαγή-σοκ στην Toro Rosso

Αλλαγή-σοκ στην Toro Rosso

O Pierre Gasly αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στη Formula 1 αντικαθιστώντας τον Daniil Kvyat στη Μαλαισία!

Σεζόν ανατροπών αυτή για τη Scuderia Toro Rosso που συνεχώς μας δίνει ειδήσεις! Κι αυτή τη φορά, αφορά μία εξέλιξη που κανείς δεν περίμενε. Αν κάποιος αναμενόταν να μην οδηγεί την STR12 στο επικείμενο Grand Prix Μαλαισίας, αυτός ήταν ο Carlos Sainz Jr, που πολλές πηγές των ήθελαν να μετακομίζει πρόωρα στη Renault F1 για λογαριασμό της οποίας θα οδηγεί στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2018.

Να όμως που αυτός που φαίνεται πως θα να είναι εκτός Toro Rosso στον αγώνα της Σεπάνγκ, είναι ο Daniil Kvyat. Ο Ρώσος θα κάτσει… στον πάγκο στον 15ο αγώνα της σεζόν, δίνοντας τη θέση του στον Pierre Gasly. Ένα ακόμα μέλος της Junior Team της Red Bull που φέτος τρέχει στη Super Formula και θεωρείται φαβορί για να πάρει του χρόνου τη θέση του Sainz.

Όμως η Red Bull φαίνεται πως θέλει να τον αξιολογήσει νωρίτερα, δίνοντάς του το μονοθέσιο του Kvyat τουλάχιστον για τον προσεχή αγώνα. Άλλωστε ο Ρώσος διανύει μέτρια σεζόν, με μόλις 4 πόντους στο ενεργητικό του χάρη στις ένατες θέσεις στην Αυστραλία και την Ισπανία.

Αλλαγή-σοκ στην Toro Rosso

Αντίθετα ο Sainz έχει φτάσει τους 48, με καλύτερο πλασάρισμα την τέταρτη θέση στη Σιγκαπούρη που όχι μόνο αποτέλεσε προσωπικό ρεκόρ στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά ενίσχυσε σημαντικά την Toro Rosso στη μάχη για την πέμπτη θέση στη βαθμολογία των κατασκευαστών, όπου είναι 7 πόντους πίσω από τη Williams και 10 μπροστά από τη Renault.

Αναμένουμε και την επίσημη επιβεβαίωση από την πλευρά της Scuderia Toro Rosso.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ