FORMULA 1

Αγριο "πέσιμο" του Αγραβάνη στο Instagram της Ferrari

Αγριο "πέσιμο" του Αγραβάνη στο Instagram της Ferrari

Εκνευρισμένος με τη στρατηγική της Φεράρι στο Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν, ο Δημήτρης Αγραβάνης τα... έβαλλε στους ανθρώπους της Σκουντερία στο Instagram (PHOTO).

Το Γκραν Πρι του Αζερμπαϊτζάν δεν εξελίχθηκε όπως το περίμεναν στη Φεράρι. Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τερμάτισε τρίτος, ο Σαρλ Λεκλέρκ πέμπτος, ωστόσο αρκετοί τα είχαν με τους ανθρώπους της Σκουντερία για τη στρατηγική που επέλεξαν στο κομμάτι των ελαστικών, αλλά και για τη συνολική τους εικόνα στο Μπακού. Ένας από τους εξαγριωμένους οπαδούς ήταν και ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος φρόντισε να εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του στον λογαριασμό της ιταλικής ομάδας στο Instagram.

" Είναι αστείο! Χρειάζεστε κάποιον να σας βοηθήσει με τη στρατηγική εκεί στη Φεράρι" έγραψε ο μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού, δηλωμένος φαν της Formula 1 και της θρυλικής Φεράρι. Η Σκουντερία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης με 99 βαθμούς, ακριβώς πίσω από τη Μερσέντες που έχει 173, ενώ ο Φέτελ είναι τρίτος πίσω από τους Μπότας - Χάμιλτον και ο Λεκλέρκ πέμπτος πίσω και από τον Φερστάπεν.

Αγριο "πέσιμο" του Αγραβάνη στο Instagram της Ferrari
TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ