MOTORSPORTS

28ο Χειμερινό Ράλι - Γιώργος Ραπτόπουλος

28ο Χειμερινό Ράλι - Γιώργος Ραπτόπουλος

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τον Τάσο Αρωνίτη, για τον 2ήμερο αγώνα ακριβείας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 28ο Χειμερινό Ράλι της Λέσχης Φίλων Παλαιού Αυτοκινήτου στις 14-15 Νοεμβρίου 2015. Ο φετινός αγώνας ακριβείας αφιερώθηκε στη μνήμη του Γιώργου Ραπτόπουλου που έφυγε από τη ζωή στις 18 Οκτωβρίου 2015.

Στη διήμερη εκδήλωση συμμετείχαν 44 πληρώματα Ιστορικών αυτοκινήτων. Τα οχήματα ξεκίνησαν από τον Αγιο Στέφανο και κινήθηκαν προς την Αγία Μαρίνα. Από εκεί με οχηματαγωγό έφθασαν στα Νέα Στύρα και συνέχισαν τις δοκιμασίες ακριβείας χρόνου σε διαδρομές της Νότιας Εύβοιας. Σύμμαχος ανθρώπων και μηχανών, σ' όλη τη διάρκεια του regularity Ράλι, ο ανοιξιάτικος καιρός.

Πρώτοι τερμάτισαν οι Γιώργος Γεωργακόπουλος- Κωνσταντίνος Τσιτσιλώνης (Morris Mini MKII - 1967 ) μετά από εξαιρετική εμφάνιση. Δεύτεροι και άνθρωποι του αγώνα οι Χάρης και Μαρία Λάμαρη, μπαμπάς και κόρη, οδηγώντας Triumph TR3 του 1959, συμμετοχή του Classic Mini Club. Στην τρίτη θέση οι νεοφερμένοι Νίκος Φράγκος-Κωστής Γιαννόπουλος (Alfa Romeo Junior GT - 1973 ).

Εντυπωσίασαν δυο τετράτροχα ξεχωριστής ομορφιάς: το Willys Knight του 1929 των Στέφανου Λέφα- Εφης Κρίκου και η Chevrolet Style Line Deluxe του 1949 των Μιχάλη και Ελισάβετ Χατζηχριστοφή.

Υποστηρικτές ήταν: ο Πολιτιστικός, Τουριστικός, Αθλητικός Οργανισμός Ανεμοπύλες του Δήμου Καρύστου, η Κοινοπραξία Πλοίων Στύρων – Αγίας Μαρίνας και η Interamerican.

Δείτε εδώ όλες τις φωτογραφίες

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

Χωρίς τον Γιώργο Ραπτόπουλο

O κόσμος και η εποχή του Μάκη Σαλιάρη

10ο Ράλι Δαναών (Regularity)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ