MOTORSPORTS

10ο Ράλι Δαναών (Regularity)

10ο Ράλι Δαναών (Regularity)

Ο ΑC3 διοργάνωσε το 10ο Ράλι Δαναών (regularity), με την αρωγή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών.

Ο ΑC3 διοργάνωσε το 10ο Ράλι Δαναών (regularity), με την αρωγή της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Άργους – Μυκηνών. Η εκκίνηση της πρώτης ημέρας δόθηκε στα 35 πληρώματα Ιστορικών αυτοκινήτων από τον Ισθμό Κορίνθου, με ανασυγκρότηση στην Π. Επίδαυρο και τερματισμό του πρώτου σκέλους στο Ναύπλιο.

Εκεί τα όμορφα κλασσικά οχήματα με φόντο το Μπούρτζι έγιναν αντικείμενο θαυμασμού από τους επισκέπτες. Η Φωτογραφική Ομάδα ''Πολύμορφο'' Πατρών (www.polymorfo.gr) κάλυψε την εκδήλωση φωτογραφικά.

Την Κυριακή τα αυτοκίνητα ξεκίνησαν από τους «Στρατώνες Καποδίστρια» όπου και μετά από 3 1/2 ώρες πραγματοποιήθηκε ο τερματισμός του αγώνα. Ο υπέροχος φθινοπωρινός καιρός συνόδευσε τα πληρώματα όλο το διήμερο.

Μετά από 313 χιλιόμετρα με 14 δοκιμασίες και 27 χρονομετρήσεις ακριβέστεροι όλων, τερμάτισαν οι Γιώργος και Νίκος Οικονόμου (Ford Escort MK ΙΙ -1978).

Σε ευχάριστη ατμόσφαιρα, μετά το γεύμα, απονεμήθηκαν τα έπαθλα και τα αναμνηστικά σε ωραίο χώρο στους «Στρατώνες Καποδίστρια».

Με την απόλυτα πετυχημένη τελευταία αγωνιστική εκδήλωση της χρονιάς του AC3 ολοκληρώθηκε το Argolis Hstoric Trophy 2015.

Διαβάστε ακόμα στο Car and Driver

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ