ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Στα εύκολα η ΑΕΚ, στα βαθιά Ολυμπιακός και Αερωπός

HANDBALL PREMIER / ÏÓÖÐ - ÉÙÍÉÊÏÓ Í.ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
HANDBALL PREMIER / ÏÓÖÐ - ÉÙÍÉÊÏÓ Í.ÖÉËÁÄÅËÖÅÉÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/10) η κλήρωση των ευρωπαϊκών Κυπέλλων με την κληρωτίδα να χαμογελά στην ΑΕΚ και να δείχνει το σκληρό της πρόσωπο σε Ολυμπιακό και Αερωπό Έδεσσας.

Δύσκολη ήταν η κλήρωση, όπως ήταν αναμενόμενο, για δύο από τις τρεις ελληνικές ομάδες που συμμετέχουν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του χάντμπολ. Αντίθετα, η ΑΕΚ χαμογέλασε και θεωρητικά έχει το πιο εύκολο έργο.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Στο EHF Cup ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στους "32" την Μέλσουνγκεν. Η γερμανική ομάδα με μπάτζετ πάνω έξι εκατομμύρια ευρώ είναι μία από τις παραδοσιακές ομάδες της Bundesliga και στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί σε αυτήν πολλοί Έλληνες. Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γρηγόρης Σανίκης ο οποίος αγωνίζεται τώρα στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη στιγμή έχει στο ρόστερ της πολλούς διεθνείς παίκτες και δίχως αμφιβολία θα είναι το μεγάλο φαβορί στις μάχες με τους ερυθρόλευκους. O Ολυμπιακός θα παίξει στην Γερμανία στις 16-17/11 και θα υποδεχθεί την Μέλσουνγκεν στις 23-24/11

Στο Τσάλεντζ Καπ η ΑΕΚ απέφυγε δύο - τρεις επικίνδυνες ομάδες που θα μπορούσε να αντιμετωπίσει και θα παίξει κόντρα στην Βογκόσκα. Η ομάδα από την Βοσνία είναι στα μέτρα των κιτρινόμαυρων και θα είναι το μεγάλο φαβορί για να πάρει την πρόκριση. Το πρώτο ματς θα γίνει στη Βοσνία 16-17/11 και ο επαναληπτικός στην Ελλάδα 23-24/11.

Τέλος, ο Αερωπός Έδεσσας θα ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη για να αντιμετωπίσει την Νέβα. Πρόκειται σίγουρα για μία ομάδα η οποία θεωρητικά βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο και βασίζεται σε Ρώσους αθλητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ