ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Πρώτο βήμα πρόκρισης για τον Ολυμπιακό

EHF CUP / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΡΑΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EHF CUP / ΟΣΦΠ - ΜΠΟΡΑΤΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός δίχως να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα επικράτησε με 30-21 επί της Μπόρατς στο πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου του EHF Cup.

Βάσεις πρόκρισης για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του EHF Cup έβαλε ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 30-21 επί της Μπόρατς στο πρώτο ματς του πρώτου προκριματικού γύρου και απέκτησαν σαφέστατο προβάδισμα για την πρόκριση.

Οι Βόσνιοι κατάφεραν να μείνουν κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στα πρώτα λεπτά ο Ολυμπιακός ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ, έχτιζε μικρές διαφορές 2-4 τερμάτων, όμως πάντοτε η Μπόρατς κατάφερνε να απαντά και να μαζεύει γρήγορα τη διαφορά. Κάπως έτσι, φτάσε στο 12-11 του πρώτου ημιχρόνου.

Από εκεί και πέρα όμως οι παίκτες του Ζαραβίνα πάτησαν το πόδι στο γκάζι και επί της ουσίας τελείωσαν το ματς. Ο Τσιλιμπάρης ανέβασε την απόδοσή του αποκρούοντας μεταξύ άλλων δύο πέναλτι, στην επίθεση έβρισκαν περισσότερες λύσεις και κάπως έτσι έφτασαν τη διαφορά στο τελικό +9 (30-21).

Πλέον, οι ερυθρόλευκοι είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς που θα διεξαχθεί στη Βοσνία το ερχόμενο Σάββατο (7/9).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ/ΟΜΙΛΟΣ ΞΥΝΗ (Γιώργος Ζαραβίνας): Αραπακόπουλος 3, Μπογκούνοβιτς, Κανδύλας, Καραμπουρνιώτης 2, Καρβάτσκι 6, Λιάπης, Μάλλιος 3, Μιχαηλίδης, Μούγιτς, Σανίκης 3, Σπίκιτς, Τινκίρ, Λέμος 3, Τσιλιμπάρης, Τσίλης 2 , Τζηράς 8 .

ΜΠΟΡΑΤΣ: Τσέλιτς , Ντάκιτς 8, Τζούρτζεβιτς 7, Ντραγκίσεβιτς 3, Γκράοβατς, Κνέζεβιτς, Λιούμπισιτς, Λούκιτς 1, Νζένιτς 2, Ρατζένοβιτς, Σούμποτιτς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ