ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Χάντμπολ: Πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για τον Αερωπό

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΡΩΠΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ιστορική νίκη για την ομάδα της Έδεσσας στο Τσάλεντζ Καπ

Έτοιμος για την πρώτη πρόκριση της ευρωπαϊκής του ιστορίας είναι ο Αερωπός Έδεσσας Man Dynamic που επιβλήθηκε 35-17 του Προοδευτικού Πάφου στην Κύπρο για τον 2ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ.

Αυτή ήταν η πρώτη ευρωπαϊκή νίκη για την ομάδα της Έδεσσας που το ερχόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί την ομάδα της Κύπρου με στόχο να σφραγίσει το "εισιτήριο" για την επόμενη φάση.

Οι παίκτες του Πιλαλίδη από την αρχή πήραν μια καλή διαφορά η οποία ολοένα και μεγάλωνε μέχρι να φτάσουμε στο τελικό 35-17. Για τον Αερωπό από επτά γκολ είχαν οι Θεωδρόπουλος και Κυριακου, ενώ για την ομάδα της Κύπρου πέντε γκολ είχε ο Σοφοκλέους.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΠΑΦΟΥ- ΑΕΡΩΠΟΣ MAN DYNAMIC 17-35

Προοδευτικός Πάφου (Στυλιανού): Σοφοκλέους 5, Κωνσταντίνου 2, Χριστόφης 1, Σωκράτης 0, Σωφρονίου 1, Κόνικκος 1, Χριστόφορου, Δίπλαρος 2, Χαραλάμπους, Χριστοδούλου 3, Θεοδώρου 2, Κοννάρης, Δημητρίου, Παπαϊωάννου, Σίλβα, Χατζηβασίλης.

Αερωπός (Πηλαλίδης): Αθανασίου, Τζουβάρας Π. 2, Μαυροδουλάκης 5, Γάτσης 3, Κράλλης 2, Θεοδωρόπουλος 7, Δημάκης, Μπάρμπας, Βαφείδης 3, Μισαηλίδης 2, Αποστολίδης 2, Κυριάκου 7, Ροτζιός, Χερέρα 2

Διαιτητές: Μπεν Νταν- Φαράν (Ισραήλ), Δίλεπτα: 7 – 4, Πέναλτι: 2/2 – 5/4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ