Το εμετικό σύνθημα των οπαδών της Πόρτο για Σαπεκοένσε και Μπενφίκα

Η αντιπαλότητα στο "clásico" του χάντμπολ ανάμεσα σε Πόρτο και Μπενφίκα ξεπέρασε κάθε όριο με τους οπαδούς των "δράκων" να τραγουδούν ένα εμετικό σύνθημα γι' αυτούς των "αετών" εμπλέκοντας την τραγωδία της Σαπεκοένσε. (video)

Οι πληγές από την τραγωδία που έπληξε τη Σαπεκοένσε με την πτώση του αεροπλάνου που μετέφερε την αποστολή της βραζιλιάνικης ομάδας στην Μπογκοτά, τον Νοέμβριο του 2016 είναι ακόμη ανοικτές για τους φίλους και συγγενείς των θυμάτων, αλλά και για όλον τον αθλητικό κόσμο.

Οι οπαδοί της Πόρτο ενέπλεξαν την πτώση του αεροπλάνου της ομάδας από το Σαπεκό σε εμετικό σύνθημα κατά τη διάρκεια "clásico" του χάντμπολ με την Μπενφίκα.

"Θα ήθελα στο αεροπλάνο της Σαπεκοένσε να ήταν η Μπενφίκα", ήταν το σύνθημα που τραγουδούσαν οι "δράκοι" κατά το ματς με τους "αετούς".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denise Bueno (@denisebuenomusa) στιςΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denise Bueno (@denisebuenomusa) στιςChegou a hora do meu merecido descanso. Enfim #férias . Óculos @Outletdosoculoslins

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denise Bueno (@denisebuenomusa) στις

#Bronze com @bronze.vanessa #marquinhalinda #cordopecado #BronzeNatural #bronze

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Denise Bueno (@denisebuenomusa) στις

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24