ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τέλος η Ευρώπη για την ΑΕΚ

Τέλος η Ευρώπη για την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 24-23 από την Παρτιζάν Βελιγραδίου και αποκλείστηκε από τους "4" του Τσάλεντζ Καπ. Σοβαρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα. Κινδυνεύει με βαριά τιμωρία η Ένωση.

Η ευρωπαϊκή περιπέτεια της ΑΕΚ ολοκληρώθηκε! Η Παρτιζάν Βελιγραδίου επικράτησε 24-23 των "κιτρινόμαυρων" στον δεύτερο προημιτελικό του Τσάλεντζ Καπ.

Ο σύλλογος από τη Σερβία είχε επικρατήσει στον πρώτο αγώνα με 28-22. Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας ήταν ο κόσμος της ΑΕΚ και ο Σέρβος τερματοφύλακας, Στράνιχα Μίλιτς.

Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Δυστυχώς όμως ορισμένοι έχασαν τη ψυχραμία τους και έφεραν σε δύσκολη θέση την ίδια την ομάδα τους.

Το αντιαθλητικό παιχνίδι της Παρτιζάν εκνεύρισε μερίδα των οπαδών που άναψε καπνογόνα, ενώ ένας ανεγκέφαλος έριξε κροτίδα προς τη μεριά των φιλοξενούμενων λίγες στιγμές μετά το τέλος του αγώνα.

Πέντε με έξι οπαδοί της ΑΕΚ κινήθηκαν απειλητικά εναντίων των παικτών της Παρτιζάν. Ένας δε σήκωσε και έναν πυροσβεστήρα για να χτυπήσει τους φιλοξενούμενους. Με την παρέμβαση των παικτών της ΑΕΚ και των αστυνομικών η προσπάθεια των συγκεκριμένων οπαδών έμεινε στη μέση.

Δυστυχώς η ΑΕΚ κινδυνεύει με τιμωρία από την EHF, αν προσθέσουμε και τις διακοπές που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Οι οπαδοί δεν έβαλαν μυαλό μετά τα τραγικά επεισόδια στη Λαμία. Και να φανταστεί κανείς ότι οι άνθρωποι της ομάδας είχαν κάνει ό,τι μπορούσαν για να εξασφαλίσουν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Η προσπάθεια τους πήγε στράφι, ενώ πικρή γεύση θα αφήσει στον Γιάννη Αρβανίτη και τους παίκτες τους η θαυμαστή ευρωπαϊκή πορεία τους στο Τσάλεντζ Καπ.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Ένωση στάθηκε καλά απέναντι στην Παρτιζάν. Όσες φορές όμως δημιουργούσε συνθήκες για να σημειώσει γκολ, έπεφτε πάνω στον Μίλιτς που ξεπέρασε τις 20 αποκρούσεις στον αγώνα.

Στο ξεκίνημα της αναμέτρησης τραυματίστηκε ο Παπαδόπουλος. Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 6-2 στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο σε αυτόν τον αγώνα δεν πήρε βοήθεια από τους ξένους, ενώ και ο Μπακαούκας δεν ήταν όσο αποδοτικός έχει συνηθίσει τον κόσμο της ομάδας.

Στο τελευταίο δίλεπτο ο Βακάλης δέχθηκε αντιαθλητικό χτύπημα από τον "δήμιο" της Ένωσης στην επίθεση, Ντιμιτρίεβιτς (7 γκολ). Ο Σέρβος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα για να τον ακολουθήσει ο Ράσιτς που έκανε αντιαθλητικό φάουλ στον Μεγαλοοικονόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ