ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Τέλος από Φίλιππο, οδεύει προς ΠΑΟΚ ο Σεϊρεκίδης

Τέλος από Φίλιππο, οδεύει προς ΠΑΟΚ ο Σεϊρεκίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Φίλιππος Βέροιας αποχαιρέτησε τον Στέλιο Σεϊρεκίδη με τον Έλληνα κόουτς να οδεύει όπως όλα δείχνουν προς την ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ.

Το ντόμινο των εξελίξεων στους πάγκους της Handball Premier συνεχίζεται και όπως όλα δείχνουν ο Στέλιος Σεϊρεκίδης θα καταλήξει σε αυτόν του ΠΑΟΚ. Ο Έλληνας κόουτς μετά την επιτυχημένη παρουσία του στον Φίλιππο Βέροιας έλυσε τη συνεργασία του με την ομάδα.

Ο Σεϊρεκίδης ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γνώριμα για εκείνον λημέρια του ΠΑΟΚ και να αντικαταστήσει τον Νίκο Γεωργιάδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: "H οικογένεια του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Στέλιο Σεϊρεκίδη.

Τον ευχαριστούμε πολύ για τον επαγγελματισμό του, την συνέπειά του και πάνω απ’ όλα για την καθοδήγηση της ανδρικής ομάδας του συλλόγου μας στην κατάκτηση του double την περσινή αγωνιστική χρονιά.

Παράλληλα, με την καθοδήγησή του έφερε εις πέρας μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, αυτήν της φετινής περιόδου 2016/17, αφήνοντας πλέον μια σημαντική παρακαταθήκη στην αγωνιστική φιλοσοφία του συλλόγου.

Του ευχόμαστε ολόψυχα υγεία και καλή επιτυχία στις μελλοντικές επιλογές του!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ