ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πρώτο Κύπελλο για τον Ολυμπιακό, 26-22 τον Δούκα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός όπως ήταν αναμενόμενο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος στο χάντμπολ αφού επιβλήθηκε με 26-22 επί του Δούκα και πανηγύρισε τον πρώτο του τίτλο.

Πήγε στη Γλυφάδα έχοντας τον τίτλο του φαβορί και τον επιβεβαίωσε. Ο Ολυμπιακός όντας ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του τελικού επιβλήθηκε με 26-22 επί του Δούκα και κατέκτησε τον πρώτο τίτλο του στο χάντμπολ.

Οι ερυθρόλευκοι έχοντας περισσότερες λύσεις και τον Τσιλιμπάρη σε μεγάλη ημέρα επέβαλαν πλήρως το ρυθμό του και έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Συνολικά ο Ζαραβίνας είδε εννιά παίκτες του να βρίσκουν το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα, αλλά εκείνοι που έκαναν τη διαφορά με τα περιφερειακά τους σουτ ήταν οι Σανίκης, Σκρόμπιτς και Κανδύλας. Οι τρεις τους πέτυχαν 14 από τα 26 τέρματα της ομάδας τους δίνοντας πολύτιμες λύσεις.

Από την άλλη ο Κωστής Μπούνας δεν βρήκε λύσεις αφού οι παίκτες του δεν μπορούσαν να σκοράρουν με σουτ από τα 9 μέτρα. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κεδέρης πέτυχε τα μισά (11) από τα τέρματα της ομάδας του.

Θυμηθείτε το LIVE του τελικού

Ολυμπιακός - Δούκας 26-22

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 2, Κρητικός 1, Πετρίσεβιτς, Τζηράς 4, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 5, Στούμπης, Κανδύλας 4, Σανίκης 5, Αλβανός, Παπαδιονυσίου 3, Λιάπης 1, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (Κωστής Μπούνας): Μωραΐτης, Τόμπρος 2, Παπαπούλιος, Γκέρτσος, Νομικός, Αποστολίδης, Μίτροβιτς 1, Μπάρμπας, Ντούνης, Μπάγιος 5, Ζιβούλοβιτς 2, Νταρσουλάν 1, Αραπακόπουλος, Ζαφειράκης, Κολλύρης, Κεδέρης 11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ