ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πολυτιμότερος ο Δημοσθένους

Πολυτιμότερος ο Δημοσθένους

Ο πίβοτ της ΑΕΚ, Βασίλης Δημοσθένους αναδείχθηκε πολυτιμότερος της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier

Η ΑΕΚ σημείωσε την νίκη της 6ης αγωνιστικής της Handball Premier απέναντι στον Φίλιππο Βέροιας με 33-26 και όπως ήταν φυσικό ο πολυτιμότερος παίκτης αναδείχθηκε μέσα από την «Ένωση». Ο Βασίλης Δημοσθένους κέρδισε την «μάχη» με τον συμπαίκτη του Ανις Γκατφί και ψηφίστηκε κορυφαίος της αγωνιστικής.

Ο Κύπριος πίβοτ σημείωσε 7 κρίσιμα γκολ και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση των δύο βαθμών.

«Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω όλους τους προπονητές για την ψήφο τους. Ο αγώνας ήταν κομβικός για εμάς. Αν χάναμε θα μέναμε πολύ πίσω από την κορυφή. Αφιερώνω την διάκριση στους συμπαίκτες μου γιατί η θέση μου είναι τέτοια που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα», σχολίασε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ ο Κύπριος διεθνής.

Οι ψήφοι

Βασίλης Δημοσθένους (πίβοτ ΑΕΚ) 4

Ανις Γκατφί (δεξί ίντερ ΑΕΚ) 3

Θανάσης Συγγάρης (τερματοφύλακας Ποσειδών) 2

Γιώργος Μαστορογιάννης (πλέι μέικερ- Φίλιππος) 1

Τάσος Τσακνής (τερματοφύλακας ΙΕΚ Ξυνή ΔΙΚΕΑΣ) 1

1 λευκό

MVP Μπαλάφα και Τσάκαλου

Δύο παίκτριες της Νέας Ιωνίας αναδείχθηκαν πολυτιμότερες την 2η και 3η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Μετά την ψηφοφορία των προπονητών της Α1 Γυναικών η Βάγια Μπαλάφα και η Λαμπρίνα Τσάκαλου της Νέας Ιωνίας αναδείχθηκαν την 2η και 3η αγωνιστικής.

Η διεθνής πίβοτ σημείωσε 10 γκολ στην νίκη με 40-19 επί του Φιλώτα Φλώρινας και την επόμενη μέρα η διεθνής πλέι μέικερ σημείωσε 10 τέρματα στην επικράτηση με 28-16 επί του Αμύντα Αμυνταίου.

Από την πλευρά της η Βάγια Μπαλάφα είπε: «Όλοι συμβάλαμε σε αυτόν τον αγώνα. Το παιχνίδι είναι ομαδικό. Ευχαριστώ τις συμπαίκτριες μου για την στήριξη. Στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κορυφή της Ελλάδας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Λαμπρίνα Τσάκαλου «Ήταν ένα παιχνίδι πρωινό. Υπήρχε κούραση και για τις δύο ομάδες, καθώς παίξαμε και το Σάββατο. Πήραμε αυτό για το οποίο ήρθαμε στη Φλώρινα, δηλαδή δύο νίκες και επικεντρωνόμαστε στις επόμενες υποχρεώσεις μας».

Οι ψηφοφορίες

Βάγια Μπαλάφα (πίβοτ Νέας Ιωνίας) 3

Βάσω Σκάρα (πλέι μέικερ Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας) 2

Νάνση Στρατάκη (πλέι μέικερ ΠΑΟΚ) 1

Κατερίνα Βαφειάδου (αριστερό ίντερ ΠΑΟΚ) 1

Λαμπρίνα Τσάκαλου (πλέι μέικερ Νέα Ιωνία) 3

Χριστίνα Τσιομπάνου (αριστερό ίντερ Αμύντας) 2

Βάγια Μπαλάφα (πίβοτ Νέα Ιωνία) 1

Ολίνα Ανδρίτσου (πλέι μέικερ Μέγας Αλέξανδρος) 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ