ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής

Πέφτει η αυλαία της 9ης αγωνιστικής
INTIME SPORTS

Ολοκληρώνεται σήμερα (2/12) η 9η αγωνιστική της Handball Premier με τους αγώνες της ΑΕΚ με τον Αρχέλαο Κατερίνης και του Πανελλήνιου με τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Σε Βύρωνα και Κυψέλη θα διεξαχθούν σήμερα τα δύο τελευταία ματς της 9ης αγωνιστικής της Handball Premier. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί (13:30) τον Αρχέλαο Κατερίνης, ενώ ο Πανελλήνιος θα φιλοξενήσει (19:30) τον Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Η «Ένωση» διανύει κακή περίοδο, αφού προέρχεται από τρεις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη και θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες απέναντι στην ομάδα της Κατερίνης, η οποία παραμένει χωρίς βαθμό.

Στο άλλο παιχνίδι ο μαχητικός Πανελλήνιος αντιμετωπίζει τον Ευρωπαίο Ποσειδώνα. Οι γηπεδούχοι είναι ισχυροί στην έδρα τους, έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Από την άλλη πλευρά ο Ποσειδώνας προέρχεται από μεγάλη πρόκριση στους «16» του Τσάλεντζ Καπ και η ψυχολογία του είναι στα ύψη.

Ο προπονητής του Πανελληνίου Γιώργος Ζαραβίνας επεσήμανε: «Συγχαρητήρια πρώτα απ’ όλα στον Ποσειδώνα για την πρόκριση του στους «16» του Τσάλεντζ Καπ. Εύχομαι να ακολουθήσουμε τον ρυθμό του Λουτρακίου. Νομίζω ότι όλες οι ομάδες βγάζουν καλό πρόσωπο στην έδρα τους. Ειδικά για νεοφώτιστες ομάδες, σίγουρα η έδρα λειτουργεί θετικά».

Ο προπονητής του Ποσειδώνα Νίκος Γραμματίκος είπε: «Παίζουμε σε μία δύσκολη έδρα. Ο Πανελλήνιος έχει 8 βαθμούς και νίκησε μεγάλους αντιπάλους. Για εμάς έχουν τελειώσει τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και στρέφουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Είναι απαραίτητο να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι».

Αναφορικά με την κλήρωση κόντρα στην Βελγική Σάσια είπε: «Όλες οι ομάδες στους «16» είναι σε καλό επίπεδο. Ξεχωρίζουν 2-3 ομάδες, αλλά δεν υπάρχει ομάδα εύκολη. Τα τελευταία χρόνια ομάδες από Βέλγιο και Ολλανδία έχουν επενδύσει από στο χάντμπολ και έχουν κάνει βήματα προόδου. Θα μάθουμε στην συνέχεια περισσότερες λεπτομέρειες για την αντίπαλο μας, εξάλλου οι αγώνες θα γίνουν σε 2,5 μήνες.

Από τις 16 ομάδες της διοργάνωσης είμαστε το αουτσάιντερ, προφανώς και αποφύγαμε πολύ δύσκολους αντιπάλους, αλλά σαν Ποσειδώνας δεν είμαστε σε θέση να μιλάμε ούτε για εύκολες, ούτε για βατές κληρώσεις».

Από την πλευρά της ΑΕΚ, ο αριστερός ίντερ Παναγιώτης Νικολαϊδης επεσήμανε: «Σίγουρα πρέπει να βγούμε νικητές από το ματς με τον Αρχέλαο και να ανέβει ξανά η ψυχολογία μας. Είναι καλό πάτημα για να κάνουμε μία νέα αρχή. Η ΑΕΚ έχει μάθει να ξεπερνάει τα προβλήματα και να κοιτάει μπροστά. Πρέπει να δουλέψουμε ατομικά και ομαδικά και να βγάλουμε στο γήπεδο το πάθος που πρέπει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ