ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Παρελθόν απ' την εθνική Χάντμπολ ο Γραμματικός

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography PHOTO BY: ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Νίκο Γραμματικό, ύστερα από 1,5 χρόνο κοινής πορείας.

Παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Χάντμπολ Ανδρών αποτελεί ο Νίκος Γραμματικός. Η ΟΧΕ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον 49χρονο προπονητή, ο οποίος είχε αναλάβει τον Ιουνίο του 2016 και σε 17 αγώνες είχε εφτά νίκες, οχτώ ήττες και δύο ισοπαλίες.

Θυμίζουμε πως τον Φεβρουάριο, ο κ. Γραμματικός είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο Sport24.gr και είχε αναλύσει το πλάνο του για την εθνική ομάδα, αλλά τελικά δεν πρόλαβε να το εφαρμόσει. Ύστερα απ' τη συγκεκριμένη εξέλιξη, παραμένει προπονητής μόνο της ΑΕΚ, με την οποία μάχεται για την κατάκτηση του τίτλου.

Η ανακοίνωση της ΟΧΕ:

"Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος στην σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε:

-Την λύση της συνεργασίας με τον Ομοσπονδιακό Προπονητή της Εθνικής Ανδρών Νίκο Γραμματικό.

-Την καταβολή –σε συνεργασία με την ΓΓΑ- πριμ πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν στις προπονήτριες και τις αθλήτριες της Εθνικής Γυναικών Beach Handball, ύψους 12.000 ευρώ.

-Την εξόφληση των ημεραργιών των αθλητών της Εθνικής Ανδρών.

-Την έγκριση των υποψηφιοτήτων για τις τρεις θέσεις αναπληρωματικών μελών του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ενόψει της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Οι υποψηφιότητες είναι: Κωνσταντίνος Μαναβής (προτείνεται από το σωματείο Απόλλων Καλαμαριάς), Αναστάσιος Πέτκος (προτείνεται από το σωματείο Αρίων Πτολεμαΐδας), Μιχάλης Ηλιάδης (προτείνεται από το σωματείο ΑΟ Προσοτσάνης)".

Photo Credits: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ