ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Στα ερυθρόλευκα ο Μπάγιος

Ολυμπιακός χάντμπολ: Στα ερυθρόλευκα ο Μπάγιος

Παίκτης της ανδρικής ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού είναι πλέον ο διεθνής εξτρέμ, Γαρύφαλλος Μπάγιος, ο οποίος μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην ΑΕΚ.

Τα ερυθρόλευκα θα φορά για τα επόμενα δύο χρόνια ο Γαρύφαλος Μπάγιος. Ο 25χρονος διεθνής εξτρέμ ανακοινώθηκε από την ομάδα χάντπολ ανδρών του Ολυμπιακού και θα ενισχύσει την ομάδα του Ζαραβίνα.

Ο Μπάγιος μετά τη θητεία του στον Δούκα υπέγραψε διετές συμβόλαιο το περασμένο καλοκαίρι με την ΑΕΚ, ωστόσο πριν από λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γαρύφαλλο Μπάγιο. Ο διεθνής δεξιός εξτρέμ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διετούς διάρκειας και εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ Ανδρών.

Στις δηλώσεις του στο olympiacossfp.gr ο Γαρύφαλλος Μπάγιος ανέφερε τα εξής: «Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην ομάδα του Ολυμπιακού η οποία έχει πολύ καλή πορεία τα τελευταία χρόνια. Εδώ αγωνίζονται αθλητές με πολλούς τίτλους, ενώ η ομάδα έχει στόχους και είναι επαγγελματική. Ήθελα πάντα να παίζω σε μια τέτοια ομάδα με τέτοιους στόχους. Εύχομαι οι χρονιές που θα είμαι στον Ολυμπιακού να με βρουν υγιή και να έχουμε μια καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες μου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ