ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός: Η Νέξε από την Κροατία αντίπαλος στο EHF Cup

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΟΣΦΠ - ΔΟΥΚΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Γ’ Γύρου του EHF Cup στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ. Στο δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των "32" της διοργάνωσης θα βρεθεί η Νέξε από την Κροατία.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα (16/10) η κλήρωση του Γ’ Γύρου του EHF Cup στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ στη Βιέννη. Στο δρόμο του Ολυμπιακού στη φάση των "32" της διοργάνωσης θα βρεθεί η πολύ ισχυρή Νέξε από την Κροατία. Το πρώτο ματς θα διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Ρέντη "Μ. Μερκούρη" στις 17 ή 18 Νοεμβρίου και ο επαναληπτικός στην Κροατία στις 24 ή 25 Νοεμβρίου.

Πρόκειται για τη δευτεραθλήτρια Κροατίας η οποία αγωνίζεται παράλληλα και στην Αδριατική Λίγκα (SEHA League) και βρίσκεται στη 2 θέση με 12 βαθμούς (4 νίκες-μια ήττα σε 5 αγώνες).

Ο επόμενος αντίπαλος, μετά την ουγγρική Κόμλο, πέρσι έφτασε μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης εξασφαλίζοντας την πρόκριση από τη φάση των ομίλων. Στους "8" οι Κροάτες διασταυρώθηκαν με την Φούχσε Βερολίνου την οποία κέρδισαν στο πρώτο ματς με 28-20, αλλά στον επαναληπτικό οι Γερμανοί ανέτρεψαν την κατάσταση, επικρατώντας με 25-16. Μάλιστα ,στη συνέχεια η ομάδα του Βερολίνου κατέκτησε το τρόπαιο.

Η έδρα της είναι στην πόλη Νάσιτσε που αριθμεί 17.000 κατοίκους και βρίσκεται στην Βορειανατολική πλευρά της χώρας. Aπέχει 50χλμ από την πόλη Όσιγιεκ, 80χλμ από τα σύνορα με Σερβία και 170 χλμ από το Νόβι Σαντ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: "Είχαμε μια δύσκολη κλήρωση, κάτι που ήταν αναμενόμενο βάσει των υποψήφιων αντιπάλων. Η Νέξε είναι μια ομάδα που συμμετέχει σε τρεις δυνατές διοργανώσεις το Κροατικό Πρωτάθλημα, το EHF Cup και το SEHA League (Αδριατική Λίγκα) και σίγουρα θα γίνουν πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια στο οποία περιμένω να φανούμε ανταγωνιστικοί".

Photo Credits: Eurokinssi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ