ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ και στο χάντμπολ!

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μεγάλο ντέρμπι στου Ρέντη για την 15η αγωνιστική της Handball Premier. Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ (17:15) θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα.

Ολυμπιακός ΣΦΠ/Όμιλος Ξυνή και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν για δεύτερη φορά μέσα σε μία εβδομάδα, αφού μετά το κύπελλο θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην αυλαία της 15ης αγωνιστική της Handball Premier.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 17:15 στο κλειστό γυμναστήριο Ρέντη "Μελίνα Μερκούρη", ενώ θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά την επικράτηση τους με 26-18 για τον προημιτελικό του κυπέλλου έδειξαν πως είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και επιθυμούν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους στις εγχώριες διοργανώσεις, έχοντας μέχρι στιγμής 16 νίκες και μόλις μία ισοπαλία σε 17 αγώνες.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πρώτη θέση της Handball Premier με 27 πόντους, η ΑΕΚ στην 3η θέση με 22 πόντους, ενώ ο ΠΑΟΚ ΒΕΡΓΙΝΑ TV βρίσκεται ανάμεσα τους στην 2η θέση με 23 πόντους.

Η Ένωση έχει ως στόχο να παρουσιάσει μια διαφορετική εικόνα από το τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων και να διεκδικήσει την νίκη, η οποία θα είναι σημαντική στην προσπάθεια που κάνει στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Ζαραβίνας, σχολίασε: "Θεωρώ ότι και τα δυο παιχνίδια με την ΑΕΚ για διαφορετικούς λόγους είναι πάρα πολύ σημαντικά. Σεβόμαστε πάρα πολύ την ομάδα της ΑΕΚ αλλά και τους εαυτούς μας πάνω από όλα για να έχουμε τον παραμικρό εφησυχασμό. Στο πρώτο ματς ξέρουμε τα λάθη που κάναμε και αυτά θα διορθώσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί σημαντικό παράγοντα για τη νοοτροπία που χτίζεται στην ομάδα και θα αποδειχτεί από το πάθος και τη συγκέντρωση και στα εξήντα λεπτά του αγώνα. Ο κόσμος είναι κάθε φορά και περισσότερος και είμαι σίγουρος ότι θα είναι δίπλα μας και σε αυτό το παιχνίδι ώστε να συνεχίζουμε τα θετικά αποτελέσματα".

O διεθνής αριστερός εξτρέμ της ΑΕΚ, Στάθης Ζαμπούνης, δήλωσε: "Όλοι γνωρίζουμε πόσο άσχημη εικόνα είχαμε την προηγούμενη Τετάρτη. Για εμάς το παιχνίδι είναι μονόδρομος. Είμαστε αποφασισμένοι να παίξουμε όπως μας αξίζει. Το χρωστάμε στους εαυτούς μας και στην ΑΕΚ. Έχουμε δουλέψει καλά και αγωνιστικά και ψυχολογικά όλη την εβδομάδα. Θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να πάρουμε τους δύο βαθμούς. Πιστεύω το παιχνίδι θα κριθεί στην άμυνα μας, πρέπει να είναι πιο συμπαγής, να μην δώσουν εύκολα γκολ στον Ολυμπιακό, ενώ στην επίθεση να έχουμε συγκέντρωση και να εκμεταλλευτούμε την κάθε ευκαιρία που θα μας δοθεί".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ