ΧΑΝΤΜΠΟΛ

ΟΦΝΙ - ΠΑΟΚ: Σούπερ ντέρμπι στη Νέα Ιωνία

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συνεχίζεται με την διεξαγωγή της 4ης αγωνιστικής το πρωτάθλημα της Α1 χάντμπολ γυναικών στο οποίο ξεχωρίζει το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον ΠΑΟΚ.

Τα δύο φαβορί και του φετινού πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών συναντιούνται το απόγευμα του Σαββάτου στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας, με τον ΟΦΝΙ να φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι μετά από μια εύκολη νίκη στη Θεσσαλονίκη επί του Πανοράματος είναι έτοιμοι να υποδεχτούν τον ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος σε έναν ακόμη αγώνα εκτός έδρας νίκησε την Πυλαία με 14-31.

Ντεμπούτο για την Νέα Ιωνία θα κάνει η Μίλιτσα Ντανίλοβιτς, η οποία αντικατέστησε στο ρόστερ την Άννα Μίλασιτς που υπέστη ρήξη χιαστών. Η 43χρονη Σέρβα περιφερειακός γνωρίζει πολύ καλά την ομάδα με την οποία πέρσι κατέκτησε το νταμπλ, όντας μάλιστα από τις πρωταγωνίστριες σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Από τη μεριά των φιλοξενούμενων εκτός από την Τζούρισιτς, μια ακόμη απώλεια είναι αυτή της Παναγιωτίδου η οποία έκοψε τον τένοντα του δακτύλου και θα μείνει εκτός γηπέδων για τουλάχιστον δύο μήνες.

Το Πανόραμα θα δώσει το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του και θέλει να αφήσει πίσω του την βαριά ήττα από τη Νέα Ιωνία. Ο τεχνικός της ομάδας Τριαντάφυλλος Χριστοδουλίδης, θα έχει όλες τις παίκτριες του στη διάθεσή του. Από την πλευρά των φιλοξενούμενων, που πηγαίνουν στη Θεσσαλονίκη και αυτοί πλήρεις, μετά την νίκη επί των Κυκλώπων και έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Φιλίππου θα μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς ελλείψεις, προερχόμενη από ένα συναρπαστικό παιχνίδι με τη Βέροια 2017 που τελικά έχασε με 25-24 και είναι έτοιμη να πάρει τη νίκη μέσα στην έδρα της. Οι φιλοξενούμενοι από τη μεριά τους ανεβαίνουν στην πόλη της Βέροιας με κάποιες ελλείψεις λόγω σχολικών υποχρεώσεων των αθλητριών. Στην προηγούμενη αγωνιστική το Καματερό έκανε ένα καλό παιχνίδι απέναντι στη Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας αλλά τελικά δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη.

Η Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας υποδέχεται στο γήπεδό της την ομάδα της Πυλαίας, την Κυριακή. Η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων είναι δεδομένη και η γηπεδούχος ομάδα αναζητά ακόμα μία νίκη. Από την άλλη πλευρά, ο ΑΕΣΧ Πυλαίας θέλει να πάρει πολλές εμπειρίες από την αναμέτρηση της Κυριακής, έτσι ώστε να είναι πιο έτοιμος στα επόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 3/11

Πανοράματος 16:30, HONDA Πανόραμα- Μ. Αλέξανδρος (Τέμης- Γιάννου, Σαμαράς)

Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦΝ Ιωνίας- ΠΑΟΚ MATECO (Συρεπίσιος- Μερτινιάν, Κορρές)

Φιλίππειο 18:00, Φίλιππος Βέροιας- ΓΑΣ Καματερού (Δελόγλου- Θεοδοσίου, Σίσκου)

Κυριακή 4/11

ΔΑΚ Άρτας 16:00, Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας- ΑΕΣΧ Πυλαίας (Σκλαβενίτης- Μπράμου, Νικολάου)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1 Ο.Φ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ 6

2 Π.Α.Ο.Κ 6

3 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ 6

4 HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ 4

5 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝ. 2

6 ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ 2

7 ΑΣ ΒΕΡΟΙΑ 2017 2

8 Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 1

9 Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ 1

10 ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 10/11

15:30 ΒΕΡΟΙΑ 2017 - HONDA ΠΑΝΟΡΑΜΑ

18:00 Π.Α.Ο.Κ. MATECO - ΑΝΑΓ. ΑΡΤΑΣ ΦΕΤΑ ΗΠΕΙΡΟΣ

18:00 Γ.Α.Σ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ - ΚΥΚΛΩΠΕΣ ΑΛΕΞ/ΛΗΣ

18:00 Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝ. - Ο.Φ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ

Κυριακή 11/11

14:00 Α.Ε.Σ.Χ. ΠΥΛΑΙΑΣ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ