ΧΑΝΤΜΠΟΛ

"Ντροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ, θα καταθέσουμε έφεση"

"Ντροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ, θα καταθέσουμε έφεση"

Ο υπεύθυνος της ελληνικής αποστολής χάντμπολ στα Σκόπια, Δημήτρης Χασεκίδης, αναφέρθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει η ομάδα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το ότι οι Σκοπιανές φορούν φανέλες με το όνομα "Μακεδονία".

Η εθνική ομάδα χάντμπολ γυναικών Κ17 αποβλήθηκε από το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στα Σκόπια, μετά την απόφαση της Ομοσπονδίας να αποχωρήσει από τους αγώνες, λόγω της παρουσίας Σκοπιανών αθλητριών με την ονομασία "Μακεδονία" τις φανέλες τους.

Η απόφαση αυτή εξόργισε τον υπεύθυνο της ελληνικής αποστολής, Δημήτρη Χασεκίδη, ο οποίος μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό "Arena FM 89,4", τόνισε:

"Πήραμε την απόφαση σε απόλυτο συγχρονισμό με τη διοίκηση της Ομοσπονδίας και μάθαμε ότι μας απέβαλλαν από το πρωτάθλημα. Καταγγέλλω τη στάση του Ουκρανού παρατηρητή ονόματι Κονοπλιάστι, ο οποίος ήταν εχθρικός εναντίον μας και επέτρεψε στις Σκοπιανές να φοράνε φανέλες με το όνομα 'Μακεδονία'.

Είναι ντροπή για το ευρωπαϊκό χάντμπολ αυτό που έγινε στα Σκόπια και πλέον θα κινηθούμε σε πιο υψηλό επίπεδο, καταθέτοντας έφεση κατά της απόφασης. Εμείς αναχωρούμε από τα Σκόπια και το μόνο που λυπάμαι είναι ότι αυτά τα κορίτσια, τα δικά μας, δεν κατάφεραν να παίξουν στο ευρωπαϊκό και να δείξουν το ταλέντο τους.

Θα τις κερδίζαμε τις Σκοπιανές και αυτές το θεωρούν μεγάλη ντροπή, γι αυτό και προκάλεσαν για να αποχωρήσουμε. Είμαι σίγουρος ότι έτσι έγινε…".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ