ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Νίκη μισή πρόκριση για ΠΑΟΚ επί της Γέντινστβο

CHALLENGE CUP / ΠΑΟΚ ΓΕΝΤΙΝΣΤΒΟ ΤΟΥΖΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
CHALLENGE CUP / ΠΑΟΚ ΓΕΝΤΙΝΣΤΒΟ ΤΟΥΖΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε άνετα με 24-17 της βοσνιακής Γέντινστβο Τούζλα για τη φάση των 32 του Challenge Cup κι έβαλε "πλώρη" για την πρόκριση.

Βήμα πρόκρισης έκανε ο ΠΑΟΚ, επικρατώντας στον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 του Challenge Cup της βοσνιακής Γέντινστβο Τούζλα με 24-17.

Ο "Δικέφαλος", μετά από το αρχικό 2-2, "έχτισε" μία διαφορά 3 γκολ, με την οποία έκλεισε το 1ο ημίχρονο με 11-8.

Στο 2ο ημίχρονο, κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά στο +5 (18-13) 13' πριν από το τέλος του παιχνιδιού. Πέντε λεπτά αργότερα, ήταν μπροστά με +6, 21-15.

Στο 53', το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά λόγω προβλήματος στον φωτισμό του γηπέδου, αυτό όμως δεν επηρέασε την ελληνική ομάδα, που με πέναλτι στην επανέναρξη έκανε το 22-15.

Ο "Δικέφαλος" πάτησε "γκάζι" στο τελευταίο πεντάλεπτο, μην αφήνοντας ευκαιρία να πάει χαμένη, κι έτσι έφτασε στο +8 στο 58', με τις φιλοξενούμενες να καταφέρνουν τελικά να μειώσουν τη διαφορά στο τελικό 24-17.

Η ομάδα του Χρήστου Τζουβάρα ταξιδεύει το επόμενο Σαββατοκύριακο στη Βοσνία για να δώσει το επαναληπτικό παιχνίδι που εκτός απροόπτου θα της δώσει και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

ΠΑΟΚ – ΓΕΝΤΙΝΤΣΒΟ ΤΟΥΖΛΑ 24-17 (11-8 ημχ.)

ΠΑΟΚ (Χρήστος Τζουβάρας): Σεραφίμοβα, Τσαουσίδου, Τσιομπάνου 5, Νούλα, Παναγιωτίδου, Γκάτζιου 5, Κρίτζαλη, Σελεμίδου, Σαμολαδά, Μούρνου 5, Τζούρισιτς 2, Προκοπίδου 2, Νίκολιτς 2, Στοϊκόφσκα 1, Χατζηπαρασίδου, Μάστακα 2

ΤΟΥΖΛΑ (Νταμίρ Τσιπούρκοβιτς): Μαρ. Σούμελι, Σκάπουρ, Μπελούσοβιτς, Σ’όρακ 4, Ομέροβιτς, Μπόσνιακ, Μούικιτς, Μίντζιτς 1, Ραΐκοβιτς, Ζβέκιτς 7, Ματ. Σούμελι 4, Μπάιριτς, Οσμάνοβιτς, Σϊκιμιτς, Νικολόφσκα, Κούλιτς 1

Διαιτητές: Μπεν Νταν – Φαράν (Ισραήλ) Δίλεπτα: 4-9 Πέναλτι: 7/9-1/1

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ