ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Η κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στο beach Handball

Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες: Η κλήρωση της Εθνικής Ανδρών στο beach Handball

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η κλήρωση για το τουρνουά ανδρών του Beach Handball για τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες, όπου η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με Ιταλία, Τυνησία, Μάλτα, Λιβύη και Αλβανία.

Πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα η κλήρωση για το τουρνουά ανδρών του Beach Handball για τους ΙΙ Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες που θα διεξαχθούν 25-31 Αυγούστου 2019.

Η Ελλάδα μαζί με την Πορτογαλία κληρώθηκαν τελευταίες και η χώρα μας ως διοργανώτρια είχε την δυνατότητα επιλογής του ομίλου και επέλεξε τον Β’ μαζί με τις Ιταλία, Τυνησία, Μάλτα, Λιβύη και Αλβανία. Στον Α’ όμιλο κληρώθηκαν οι Κροατία, Πορτογαλία, Αίγυπτος, Κύπρος, Αλγερία, Συρία και Μαρόκο. Την πρόκριση στην προημιτελική φάση παίρνουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου.

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος εκπροσωπήθηκε στην κλήρωση από τον Γενικό Γραμματέα, Κώστα Σταματιάδη και τον Διευθυντή Επικοινωνίας και Μέλος της Επιτροπής Beach Handball, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Υπενθυμίζεται ότι στο τουρνουά των γυναικών δεν έγινε κλήρωση, αφού συμμετέχουν 7 χώρες και στην προκριματική φάση θα παίξουν όλες μεταξύ τους. Αυτές είναι οι: Αλγερία, Κύπρος, Ελλάδα, Ιταλία, Πορτογαλία, Συρία και Τυνησία.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Γιάννης Λαζαρίδης, δήλωσε: "Σε μια μεγάλη διοργάνωση με ρεκόρ συμμέτοχων που καλούμαστε να βάλουμε στον χάρτη των επιτυχιών την Εθνική μας ομάδα των ανδρών. Με τον συνεργάτη μου τον Παναγιώτη Γούσιο έχουμε ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας με στόχο τον μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας στους αγώνες της Πάτρας.

Το κύριο χαρακτηριστικό των αγώνων είναι η παρουσία σε αυτούς υπερδυνάμεων του παγκοσμίου Beach Handball όπως η Κροατία, η Αίγυπτος η Τυνησία η Πορτογαλία. Ο όμιλος μας είναι αρκετά δυνατός και ο πρώτος μας στόχος θα είναι η είσοδος στην 8αδα με όσο το δυνατό καλύτερο πλασάρισμα για τα νοκ αουτ".

TAGS ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΚΤΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ