ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Με περίπατο στους "32" ο ΠΑΟΚ

CHALLENGE CUP / ÐÁÏÊ - ÁËÏÉÆÉÁÍÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
CHALLENGE CUP / ÐÁÏÊ - ÁËÏÉÆÉÁÍÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η ομάδα χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ προκρίθηκε στους "32" του Challenge Cup αφού επικράτησε και στον δεύτερο αγώνα κόντρα στην Αλοϊζιάνς με 39-15.

Κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε ο ΠΑΟΚ ούτε στο δεύτερο ματς κόντρα στην Αλοϊζιάνς. Η ομάδα από την Μάλτα αποδείχτηκε μικρό εμπόδιο για τον "δικέφαλο του Βορρά" ο οποίος πήρε την πρόκριση για τους "32" του Challenge Cup.

Οι παίκτες του Στέλιο Σεϊρεκίδη ήταν σοβαροί από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα κάτι που επέτρεψε στον προπονητή τους να κάνει πολλές δοκιμές.

Η Αλοϊζιάνς πέτυχε το πρώτο τέρμα της αναμέτρησης και μετά από δέκα λεπτά ήταν ήδη πίσω στο σκορ με 10-2! Ο ΠΑΟΚ όχι απλά δεν κατέβασε στροφές αλλά συνέχισε να σκοράρει κατά βούληση με αποτέλεσμα το πρώτο ημίχρονο να ολοκληρωθεί με το σκορ να είναι 21-8. Οι παίκτες του "δικεφάλου του Βορρά" συνέχισαν στο ίδιο επίπεδο και στο δεύτερο μέρος φτάνοντας έτσι εύκολα στην επικράτηση με 39-15.

Επόμενος αντίπαλος για τον ΠΑΟΚ θα είναι η πανίσχυροι Γκέζτεπε. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει εκτός έδρας στις 18 ή 19 του μήνα, ενώ ο επαναληπτικός θα γίνει στις 25 ή 26 Νοεμβρίου στο ΔΑΚ Ευόσμου.

ΠΑΟΚ - Αλοϊζιάνς 39-15

Ημίχρονο: 21-8

ΠΑΟΚ (Στέλιος Σεϊρεκίδης): Γουργούμης, Κοτανίδης, Πέγιοβιτς, Καλόμοιρος 1, Αποστόλου 3, Μαστορογιάννης 1, Κολοβός 2, Νικολαΐδης 4, Βεσελίνοβιτς 5, Πετρίδης 1, Παλάσκας 6, Κοκκώνης 2, Αραμπατζής 4, Τσίλης 3, Κυπραίος 4, Οικονόμου 3

Αλοϊζιάνς: Μίφσουντ 6, Λέμις 2, Μιχαΐλοβιτς 2, Μαούντι 2, Ντι Πιλάτο 1, Τάντι 1, Ζάμιτ 1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ