ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Κινδυνεύει με τιμωρία ο Διομήδης

Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους είναι το φύλλο αγώνα της αναμέτρησης του Διομήδη Άργους με τον Ολυμπιακό.

Όπως σας αναφέραμε και στην ανασκόπηση του αγώνα που βρήκε νικητή τον Ολυμπιακό με 25-24, οι άνθρωποι του Διομήδη διαμαρτυρήθηκαν έντονα και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσει η κατάσταση.

Οι διαιτητές της αναμέτρησης έγραψαν ακριβώς τι συνέβη στο φύλλο αγώνα το οποίο είναι ιδιαίτερα επιβαρυντικό για τους γηπεδούχους.

Μάλιστα, τονίζεται σε αυτό ότι μέλος της διοίκησης του Διομήδη εξύβρισε τον παρατηρητή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, οι διαιτητές έγραψαν στο φύλλο αγώνα: "Στο ημίχρονο του αγώνα μας ανέφερε ο παρατηρητής κος Κυριακούλιας ότι το μέλος του Δ.Σ. της ΟΧΕ κος Χειβιδόπουλος τον εξύβρισε με τη φράση ’’είσαι μεγάλος αλητ..ράς’’

Μετά το τέλος του αγώνα εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο φίλαθλοι και παράγοντες της γηπεδούχου ομάδας ΑΟ Διομήδης Άργους και απωθήθηκαν από τις αστυνομικές δυνάμεις χωρίς να διακινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα των διαιτητών και των αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας.

Επίσης το μέλος της διοίκησης της γηπεδούχου ομάδας ΑΟ Διομήδης Άργους κος Βλαχοσπύρος Νίκος απευθυνόμενος με έντονο ύφος στον διαιτητή κο Μπέτμαν Ανδρέα του είπε: ’’Τι δίνεις ρε Μπέτμαν’’ και απομακρύνθηκε από τις δυνάμεις της αστυνομίας".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ